A népszerű rapper, Curtis élete talán legdühösebb napját élte meg, amikor édesanyját nem csak hogy kórházba kellett szállítani, de a mentők érkezésére is bő három órán át vártak. A sztori azonban itt még korántsem ért véget. A zenész a közösségi médiában osztotta meg a teljes történetet.

Curtis kiakadt és a Facebookon keresztül fejezte ki felháborodását:

Tegnap délután hívtuk a mentőt édesanyámhoz, és több mint három órát kellett rá várni!

Másodszori hívásra érkeztek csak meg, majd tájékoztattuk őket, hogy anyám nagy fájdalmakat érez, a cukorszintje az egekben!”

De a történet itt még korántsem ért véget. Curtis az éjszakát azzal töltötte, hogy információkat gyűjtsön, de hiába. Reggel aztán azt közölték vele, hogy édesanyját már hazaszállították. Curtis azonnal az autójába ugrott, de amit otthon talált, az minden elképzelést felülmúlt.

Anyu szatyra felakasztva a kilincsre, a pokróc a földön, de Anyu sehol, köntösben, mezítláb úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik.

Kiderült, hogy egy emelettel lejjebb, egy instabil műanyag széken találták meg, sírva és kétségbeesve.”

A rapper azonnal a kórházat hívta, hogy kiderítse, mi történt, de a válasz amit kapott nem nyugtatta meg.

Kiderült, hogy nem a mentőszolgálat, hanem egy külsős cég, a Filter Fitt Kft szállította haza az édesanyát, és ők hagyták ott őt, kiszolgáltatott állapotban. Curtis természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, és megkereste a cég illetékeseit is, hogy magyarázatot kapjon.

A rapper posztja egyértelművé tette: nem hagyja szó nélkül a történteket. A kórházat, a betegszállító céget, valamint a Filter Fitt Kft tulajdonosát és ügyvezetőjét is felelősnek tartja az történtekért. 

Ami történt, az elfogadhatatlan, és várom a vizsgálat eredményét!

– zárta szavait Curtis.

(Borítókép: Curtis. Fotó: Kaszás Tamás/Index)