A tengerparti képek és vidám bejegyzések mögött nem sejtett nehézségek: Majoros Hajni nyaralása egy váratlan betegség miatt nem úgy alakult, ahogy eltervezte.

Az Instagramon és a közösségi médiában mindenki azt látta, hogy Majoros Hajni és a családja élvezi a napfényt, a tengerpartot, a nyaralás minden pillanatát. De ami a kulisszák mögött történt, arról csak most szivárgott ki információ. 

Hajni valójában az első napokat betegen, a szállásának töltötte, távol a tengerparti paradicsomtól.

Az álomnyaralás hármas aranyszabálya: Elképzeled, megtervezed, megéled... de néha jön egy váratlan fordulat

– írta Hajni a közösségi médiában. 

Egy makacs vírus miatt a vakáció első napjai nem a tervezett pihenésről szóltak. A betegség nemcsak a programjaikat, hanem Hajni testét is megviselte: jelentős súlyvesztésen ment keresztül.

Ám Hajni nem hagyta, hogy ez elrontsa a nyaralását. A nehéz kezdet után, erős akaraterővel és kitartással, a vakáció második felében már élvezni tudta a tengerpartot, a finom ételeket és a családi együttlét örömeit. 

„A hetedik napon a tükörbe nézve szinte idegennek tűnt az a vékony alak, de rájöttem, hogy a küzdelmek megerősítenek. A nyaralás második fele már olyan volt, amilyennek elképzeltük: tele napfény és boldog pillanatokkal.”

(Borítókép: Majoros Hajnalka és Majoros Péter. Fotó: Velvet)