Balázs Andrea az önismeretről és az önelfogadásról beszélt a TV2 kameráinak.

Balázs Andrea

Balázs Andrea a TV2 Mokka vendége volt, ahol őszintén beszélgetett Orosz Barbara műsorvezetővel az önelfogadásról. A színésznő elmondta, tisztában van a legjobb és a legrosszabb tulajdonságaival is, aminek köszönhetően teljes életet él.

Néha tartok önismereti reggeleket

– vallotta be, hozzátéve, hogy mennyire fontos foglalkozni önmagunkkal. Ha pedig ezt kellő mértékben tesszük, és nem azért, mert másoknak akarunk megfelelni, akkor az életet is sokkal optimistábban látjuk majd.

Kis Grófo

Kis Grófo szintén vendégeskedett a beszélgetős műsorban, ahol elárulta, hogy legújabb dalával az elhunyt édesapja előtt tiszteleg. A magánélete egyes részleteibe is beavatta a nézőket, többek között, hogy a négyéves kislánya, Brilliána egy alkalommal vele lépett a színpadra:

Szemrebbenés nélkül, több ezer ember előtt táncolt

– mesélte büszkén az énekes, aki ugyanennyi idős volt, amikor fellépett az édesapjával. Tizenkét éves volt, amikor elkészítette az első dalát, a legutóbbit pedig elhunyt apja emlékére, kreálta, ezúttal klasszikus stílusban.

Csomor Csilla

Csomor Csilla 58 éves lett, a születésnapját pedig a családja és barátai körében ünnepelte. A színésznő a születésnapja alkalmából vendégeskedett a Mokkában, ahol elárulta, hogy egy művészeti iskolában tanít, amivel bakancslistás álmát váltotta valóra. Nagyjából 100-110 diákot oktat, köztük felnőtteket is, az órákat pedig igyekszik minél interaktívabban összeállítani. Elmondta, biztos benne, hogy az oktatás mindenképpen az élete része marad, de annak is látja a lehetőségét, hogy visszatérjen a színpadra.

(Borítókép: Balázs Andrea. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)