Samantha Fox, a Touch Me (I Want Your Body) című slágerének és merész fotóinak köszönhetően világszerte ismert popsztár, a hírneve azonban nem óvta meg a letartóztatástól. Egy botrányos incidens miatt nemrég börtönben töltötte az éjszakát.

Az eset egy British Airways járaton történt, amely London Heathrow repülőteréről Münchenbe tartott. Források a The Sunnak elmondták, hogy Fox részeg viselkedése miatt a gépnek vissza kellett fordulnia a kifutópályán, és nem tudott felszállni.

A rendőrség megerősítette, hogy letartóztattak egy 50 év körüli nőt, aki a leírások alapján Samantha Fox lehetett. A popsztár állítólag mélységesen sajnálja az okozott zűrzavart és együttműködik a rendőrséggel a további vizsgálatok során. Míg a popsztár a börtönben töltötte az éjszakát, az utasok egy közeli szállodában próbáltak pihenni, hiszen a járatuk csak másnap folytathatta az útját.

Az incidens mögött Fox közelmúltbéli vesztesége állhat, az énekesnő ugyanis állítása szerint máig képtelen feldolgozni a tavaly nagy hirtelenséggel, 50 éves korában elhunyt húga, Vanessa halálát, ezért viselkedik ilyen szélsőségesen. Samantha Foxot bár a kijózanodását követően másnap reggel kiengedték a rácsok mögül, az ítélethozást az ügyben elhalasztották.

(Borítókép: Samantha Fox. Fotó: Getty Images)