Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Sebestyén Balázs, a jól ismert rádiós, barátaival Erdélybe látogatott, és nem hagyta ki a lehetőséget, hogy közösségi médiában megossza az utazás pillanatait. Balázs így nyilatkozott az utazásról:

Imádtuk Erdélyt! Jó volt visszajönni! Elképesztően kedves emberek, szuper kaják és csodás természet. Nagyon szerettünk itt lenni!

A képeken látszik, hogy mindannyian élvezték az együtt töltött időt.

Egy másik posztjában Balázs a tőle már jól megszokott humoros oldalát mutatta meg, amikor úgy ábrázolta, mintha hószánnal balesetet szenvedett volna, és csak ennyit fűzött hozzá:

A hószán veszélyes…

Követői különböző módon reagáltak: néhányan nem találták viccesnek a helyzetet és hiányolták a bukósisakot, mások pedig azon csodálkoztak, hogyan tudott ilyen gyorsan Erdélyből képeket posztolni, tekintettel arra, hogy még pénteken reggel rádióműsort vezetett.

  • Kapás Boglárka, az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszónő, egy Instagram-bejegyzésben jelentette be, hogy decemberben tervezi befejezni pályafutását. 

Bár az idei év még komoly kihívásokat tartogat Kapás Bogi számára, úgy tűnik, a párizsi olimpia lesz az utolsó nagy megmérettetése. Ezt követően, úgy tűnik, hazai közönség előtt szeretne búcsúzni, hiszen a bejegyzésében utalt a Budapesten decemberben megrendezésre kerülő rövidpályás világbajnokságra is.

Kapás Boglárka korábban már beszélt arról, hogy a párizsi olimpiát pályafutása lezárásaként kezeli. A mostani Instagram-posztja is megerősíti elhatározását, miszerint végleges döntést hozott a visszavonulásról.

Ez lesz az utolsó olimpiám, utána már csak lazábban szeretnék úszni

– fogalmazta meg Kapás Boglárka a közeljövő terveit. 

  • Tóth Gabi, aki a közösségi médiában rendszerint heves reakciókat vált ki magánéletével kapcsolatban, ismét megosztott egy darabot boldogságából a nagyközönséggel. Azt követően, hogy egykori férje, Krausz Gábor szintén megtalálta a szerelmet, Gabi is boldogan mutatja meg mennyire boldog az új párja mellett.

A hétvégén Gabi egy vidám Instagram-posztban örökítette meg, hogyan élvezi a téli hangulatot és a szerelmével töltött időt, ugrándozva a frissen hullott hóban. A bejegyzéshez csupán egy szócskát fűzött:

Önfeledten!

Ez az egyszerű, mégis kifejező megjegyzés tökéletesen visszaadja a képek vidámságát és a közöttük lévő összhangot.

  • Mikes Anna, akit legutóbb a Dancing with the Stars verseny győzteseként ünnepelhettünk, legújabb Instagram bejegyzésében egy merész fotóval örvendeztette meg követőit. A fotó egy Szolnokon megrendezett revüelőadáson készült, Anna egy látványos revüjelmezt visel, amely alig takarja el karcsú alakját, így hangsúlyozva megkérdőjelezhetetlen idomait. Az eseményen Anna Cooky, Szécsi Debóra és Tóth Katica társaságában lépett fel, egy szimfonikus zenekar kíséretében.

A közösségi médiában közzétett fotó óriási sikert aratott a rajongók körében is. Rengeteg elismerő kommenttel halmozták el Annát. Számos rajongó nem győzte dicsérni gyönyörű testét.

A kép nem csak a női rajongók tetszését nyerte el, a férfiak körében is komoly sikert aratott. Anna azonban már foglalt: nemrég jelentette be Krausz Gáborral, hogy már hónapok óta boldog párkapcsolatban vannak. A táncosnő és a sztárséf a Dancing with the Stars forgatásán találtak egymásra, és azóta is boldogok. Kapcsolatuk annyira szilárd, hogy Anna már a séf négyéves kislányával, Hannarózával is kiválóan megérti egymást.

(Borítókép: Mikes Anna. Fotó: Instagram)