Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • André Vásáry, a neves énekes, barátaival Thaiföldre látogatott, ahol Bangkok pezsgő életébe merült el. A város, mely hagyományos és modern elemek egyedülálló keverékét kínálja, kiváló alkalmat biztosított kalandjaihoz, melyeket szorgalmasan megosztott követőivel az Instagramon. A közösségi média segítségével rajongói szinte vele tarthattak, ahogy lépésről lépésre felfedezte a fővárost.

Vásáry André a jellegzetes épületek mellett a thai gasztronómia különlegességeibe is belekóstolt, és Instagram-oldalán keresztül számos helyi finomságot osztott meg követőivel. Az énekes a városnéző túrái során Thaiföld legmagasabb épületét is felkereste, ahonnan megcsodálhatta Bangkokot madártávlatból.

A jellegzetes templomok megtekintése sem maradt ki programjából, és városnézése során még egy buddhista pappal is készített közös képet. André így nyilatkozott a Blikknek:

A barátaimmal jöttem ide pihenni és megcsodálni Thaiföldet, de Bangkok mellett még több szigetet is felfedezünk majd.

Az énekes egyébként világszerte számos helyen járt már, többek között Amerikát is többször felkereste.

„Nem a munkánkért élünk, hanem azért dolgozunk, hogy jól élhessünk. Persze, könnyű beleesni a mókuskerék csapdájába, de én az utóbbi években kifejezetten figyelek arra, hogy hány koncertet vállalok el” – mondta korábban a lapnak.

  • Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, különleges helyszínen, Phuketen ünnepelte meg 50. születésnapját fiatal szerelmével, Ilyés Jeniferrel. A pár egy gyönyörű szigeten, Thaiföldön töltötte ezt a kerek évfordulót, ahol a színész egy meghitt pillanatot is megosztott követőivel. Facebook-oldalán közzétett fényképén a lovacskás szülinapi tortával és Jenivel látható, háláját fejezve ki a csodás napért: 

Köszönöm a Szerelmemnek, Jeninek a csodás szülinapot egy különleges helyen.

Azonban a fénykép tanúsága szerint az ünneplés nem volt teljesen felhőtlen. Pintér Tibor, úgy tűnik, nem vette figyelembe a trópusi napsütés erejét, így arca jelentősen leégett.

  • Jennifer Lopez ismét bebizonyította, hogy a stílus és divat terén ő az egyik vezető alak. Az énekesnő-színésznő nemrég a Schiaparelli divatbemutatóján tűnt fel, ahol új frizurájával mindenkit lenyűgözött.

JLO, aki szépségéről és kifogástalan formájáról is híres, most 54 évesen is megállja a helyét.

Nemrégiben a párizsi divatvilág egyik legkiemelkedőbb eseményén, a Schiaparelli divatbemutatón vett részt, ahol Hunter Schafer és Zendaya társaságában jelent meg. A három színésznő lenyűgöző megjelenése minden tekintetet magára vonzott, JLO pedig ezen az eseményen is újított: egy rövid, laza frizurát villantott, amellyel ismét bebizonyította, hogy mer bátor lenni és új trendeket teremteni a divatban.

(borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)