Napi hírösszefoglalónkban még: a Nagy Ő exére ismét rátalált a szerelem, 15 évvel fiatalabb kollégájával jár a Centrál Színház sztárja.

Reviczky Gábor

A híres színész, aki nem rég épült fel daganatos betegségéből a Meglepetés magazinnak nyilatkozott arról, hogy az orvosa bíztatja, hogy dohányozzon kevesebbet, de a teljes leszokás már ki van zárva.

Hétéves korom óta dohányzom. Most is elszívok naponta egy-két dobozzal.

A professzor azt javasolta, csökkenteni kellene az adagot, de teljesen nem hagyhatom abba a cigarettázást, mert a szervezetem annyira hozzászokott a méreghez, hogy ha leszoknék, nagyon rövid időn belül meghalnék” – nyilatkozta a színész.

Reviczky Gábor nem csak betegségéről nyilatkozott, hanem elárulta azt is, hogy látta a 37 éves korában elhunyt édesanyja szellemét. A színész állítja, a felesége előtt szintén megjelent, sőt, beszélgettek is.

Krisztina nyitott az okkultizmusra, és jó ideje már engem is érdekel ez a téma. Hiszem, hogy csak a test hal meg, a szellem örökké él.

Most először fordult velem elő, hogy a 37 évesen elhunyt édesanyám is megjelent nálunk a nappaliban. A feleségemnek még beszélni is sikerült vele. Olyan csillagkapu volt aznap nálunk, több családtagunk leérkezett közénk. Rendkívüli dolognak tartom, hogy részese lehettem egy ilyen természetfeletti jelenségnek” – magyarázta a 74 éves Reviczky Gábor, majd hozzátette, hogy pálmalevélből kiolvasható, hogy 79 éves koráig fog élni és ebben hisz is, de nem aggasztja az elmúlás.

Hajnal Bettina

Hajnal Bettina nem is olyan régen még Jákob Zoltán kegyeiért küzdött a Nagy Ő-ben, azonban hiába nyerte meg a műsort, nem tudták megtalálni a közös hangot a milliárdossal, így külön utakon folytatták. Szakításuk után Bettina úgy nyilatkozott, hogy még nem szeretne új férfiakkal ismerkedni, mert nem érzi késznek rá magát lelkileg. Mint mondta, új projektbe akar kezdeni, amiben a milliárdos is segít neki, hiszen a baráti viszony megmaradt köztük. Most a Blikk azonban észrevette, hogy rátalált a szerelem az édesanyára.

„Ez egy eléggé friss dolog, így most még szeretném megóvni a nyilvánosságtól, de a hír igaz, rám talált a szerelem!

Nem véletlenül raktam ki, ő nem a testvérem, nem a sógorom…

Nyilván várható volt, hogy a férfiak elkezdenek szemtelenkedni, viszont a női részről egész sok gratulációt kaptunk” – nyilatkozta a lapnak Bettina.

„Megéltünk már sok élményt ez alatt a kis idő alatt is: másfél hónapja kezdődött, viszont csak pár hete forrta ki magát igazán. Próbáljuk megélni a pillanatokat, és várjuk, mi sül ki belőle. Nem egyszerű, ugyanis egy kisebb távolság van közöttünk, de megoldjuk. Zolival továbbra is tartjuk a kapcsolatot, teljesen normális, baráti a viszonyunk. Néha rácsörgünk egymásra, hogy van a másik. Szerelem már nem alakul ki, az jó ideje biztos, de ezt a baráti kapcsolatot szeretnénk megőrizni” – vallotta be őszintén

Martinovics Dorina

A Centrál Színház sztárja, Martinovics Dorina beleszeretett nála 15 évvel fiatalabb munkatársába, Puskás Samuba, aki nem mellesleg Básti Juli fia.

Igen, együtt vagyunk és boldogok vagyunk

 – erősítette meg a Blikk információit Martinovics Dorina, akinek a kedvese a telefonhívásunkkor épp a színésznő mellett ült, így szűkszavúan ugyan, de szintén válaszolt.

„Köszönjük szépen az érdeklődést, de azon kívül, hogy megerősíthetjük, valóban egy párt alkotunk, nem szeretnénk egyebet mondani” – tette hozzá Puskás Samu.

A Blikk azonban kiderítette, hogy a színészek már több mint egy éve együtt vannak.

„Tavaly tavasszal mutatták be a Centrál Színházban a Prima Facie (Az ártatlanság vélelme) című monodrámát Dorina előadásában, amit Puskás Samu rendezett. Ám a próbák kezdetekor már egy pár voltak, a produkció előkészítése, a felkészülési folyamat hozta őket össze. Nagyon passzolnak egymáshoz, komoly a kapcsolatuk, együtt élnek” – árulta el a pár egyik ismerőse.

(Borítókép: Reviczky Gábor. Fotó: Cseke Csilla/MTI)