Az önmagunknak való örömszerzés az egyik legtermészetesebb dolog a világon, mégis a legtöbb ember tabutémának tartja. Több világsztár is akad, aki azon igyekszik, hogy feloldja a társadalmi normák szülte prűd korlátokat, így kendőzetlen őszinteséggel beavatják a publikumot életük legintimebb részleteibe is. Összeállításunkban most hat olyan hírességet mutatunk, akik bevallották, milyen játékszerekre esküsznek akkor, amikor egyedül maradnak a négy fal között.

Miley Cyrus

Az egykori Hannah Montana az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül, így már meg sem lepődünk azon, hogy ő is felkerült a listára. A nemiséget nyíltan megélő énekesnő még 2014-ben tett közzé egy fotót, amelyen úgy tűnik, mintha hozzáérintené a bal kezét az arcához. Valójában azonban nem a kezét látni a képen, hanem a kedvenc intim játékszerét, amely Don Johnson fisting szettjének egy darabja. Találóan a The Hand Of Adonis, vagyis az Adonisz keze nevet kapta. Határozottan nem kezdőknek való!

Beyoncé

Beyoncé általában szűkszavú, ha a magánéletéről van szó, a szexualitását pedig inkább ízléses, díjnyertes videóalbumok készítésében éli meg. Ettől függetlenül ő sem apácazárdában tengeti a mindennapjait: a férjével, Jay-Z-vel még 2013-ban látták őket távozni egy felnőttboltból, ahol néhány aranyozott tárgyat vásároltak, köztük egy Lelo 24 karátos arany vibrátort, amelynek az ára 15 ezer dollár, mai árfolyamon 5 millió 336 ezer forint. Ebből is látszik, hogy a díva mindenben a luxust keresi.

Cara Delevingne

Valószínűleg mindenki emlékszik arra az esetre, amikor Delevingne-t és az exbarátnőjét, Ashley Bensont akkor kapták lencsevégre a paparazzik, amikor egy „nagybevásárlást” követően egy szexpadot cipeltek be az otthonukba. Mint ismert, az angol divatmodell mindig is elkötelezett volt az egészséges, szexpozitív gondolkodásmód népszerűsítésében, olyannyira, hogy mostanra társtulajdonosává vált egy szexuális játékszereket forgalmazó cégnek.

„A nőknek ugyanolyan vágyaik és szükségleteik vannak, mint bárki másnak, mégis szégyellünk arról beszélni, hogy miképp gondoskodunk a saját örömszerzésünkről. Remélem, segíthetek lebontani ezeket a falakat és korlátokat megmutatva, hogy ez egy olyan téma, amiről nyíltan és magabiztosan beszélhetünk” – nyilatkozta még 2022-ben az angol Vogue-nak.

Christina Aguilera

Christina Aguilera évek óta magabiztosan hirdeti a női szexuális szabadságot, így esetében szintén nem okoz meglepetést, hogy nyíltan beszél az intim életéről. Nemrég az Allure magazinnak elmondta, hogy nagy rajongója a Beyoncé által is kedvelt luxus szexjáték-márkának, amelynek több termékét is kipróbálta. Mégis, sokáig volt egy kedvence, amelyet mindig mindenhova magával vitt, ha hosszabb útra ment.

Régebben amikor utaztam, mindig intim golyókat vittem magammal, mert azokat könnyen elrejthettem bárhova, a zsebembe, a táskámba, vagy bármibe.

Cardi B

Mindenkinek a retinájába égett a rapper Up című klipjének az a jelenete, amelyben egy narancssárga klitorisz izgatóval a kezében tekereg. Az ötsebességes és tíz vibrációs móddal rendelkező játékszer teljesen más megvilágításba helyezi az „if it’s up, then it’s stuck” (ha fent van, akkor beragadt) dalszöveget.

Jennifer Lawrence

A lista talán legmeglepőbb szereplője Jennifer Lawrence, aki mindig is féltve óvta a magánéletét. A TBS csatorna egyik közkedvelt beszélgetős műsorában, a Conanben azonban egy alkalommal kivételt tett és elmesélt egy történetet, miszerint egy utazás alkalmával egy doboznyi análkúppal bukott le a szobalány előtt.

„Valaki viccből vásárolt nekem egy rakás análkúpot. Hosszú sztori, a lényeg, hogy ott volt ez a temérdek mennyiségű játékszer különböző színekben, amikor hallottam, hogy jön a szobalány. Úgy voltam vele, ha gyorsan eldugom a dobozt az ágy alá, akkor majd nem veszi észre. Amikor visszamentem, az összes ki volt téve mutatóba az éjjeliszekrényemre” – emlékezett vissza a kínos pillanatra az Éhezők viadala-filmek sztárja.

(BEAUTYcrew)

(Borítókép: Jennifer Lawrence és Miley Cyrus. Fotó: Getty Images)