Sofia Vergara nemrég Kelly Clarkson vendége volt az énekesnő saját műsorában, a The Kelly Clarkson Show-ban. A beszélgetés során témába került a színésznő legújabb minisorozata, a Netflixen streamelhető Griselda című széria, amely Griselda Blanco kolumbiai drogbárónőről szól.

Szinte teljesen kikelt magából a The Kelly Clarkson Show-ban a minap Sofía Vergara, amikor szóba került legújabb sorozata, a Netflixen futó Griselda. Az énekesnő Vergara elmaszkírozásával kapcsolatban tett egy olyan megjegyzést, miszerint számára úgy tűnt, mintha csak a színésznő orrát változtatták volna meg. A kolumbiai híresség kisebb sokkot kapott és őrültnek nevezte Kelly Clarksont. Az énekesnő ezután tovább fokozta a hangulatot, amikor azt mondta, hogy „bármit is tettek vele, elég csekélynek tűntek a színésznőn eszközölt változtatások”.

Tudod, ha magadra nézel, akkor nem tűnik...

– kezdett bele a gondolatmenetbe a házigazda, ám ezen a ponton Vergara félbeszakította és közölte vele, hogy órákig ült a sminkben, mire elkészültek vele. 

„Valószínűleg időbe telt, de azt akarom mondani, hogy ez a csekély változtatás teljesen megváltoztatta az egész karakteredet” – fejezte be a gondolatot Clarkson, de Vergara ekkora már annyira felspanolta magát, hogy bekussoltatta a műsorvezetőt.

Volt rajtam paróka... Fogd be! Rengeteg mindent megcsináltak rajtam. Műfogaim voltak, parókám, orrimplantátumom. Tetőtől talpig műanyagban voltam.

Kelly Clarkson ezen a ponton visszavett egy kicsit és dicsérni kezdte a sminkesek munkáját. „Olyan remek és valósághű munkát végeztek, hogy egy teljesen más embernek tűnsz, akár egy másik filmben is szerepelhetnél ekként a személyként. Két karriered lehetne, mintha egy másik színésznőt látnék a képernyőn. Lehetne egy másik életed” – fejtette ki őszinte véleményét Clarkson, aki valójában az elejétől fogva azt szerette volna mondani, hogy bár számára nem úgy tűnt, mintha rengeteg mindenen változtattak volna, mégis olyan szinten megmásították Vergara kinézetét, hogy olyan érzése volt, mintha egy másik színésznőt látna a képernyőn.

Pontosan ez az, amit akartam. Ezt a reakciót. Valóságosnak tűnik, igaz? Tudom

–  reagált Sofía Vergara, dicsérve az élethű protézist.

Az utóbbi időben a színésznőnek szokásává vált, hogy odapirít a pimasz riportereknek, ha azok megsértették őt. Korábban a hónapban egy újságírónak is beszólt, aki az akcentusán gúnyolódott. Vergara akkor az El Hormiguero spanyol beszélgetős műsor vendége volt, ahol a házigazda, Pablo Motos azon ércelődött, ahogy a sorozatsztár a korábbi szitkomjának, a Modern családnak a címét kiejtette.

Neked hány Emmy-jelölésed van az államokban? Hányszor jelöltek a Golden Globe-ra?

– vágott vissza akkor csípősen Sofía Vergara, akinek legújabb sorozata, a Griselda már megtekinthető a Netflixen.

(Borítókép: Sofia Vergara és Kelly Clarkson a The Kelly Clarkson Show című műsorban. Fotó: Getty Images)