Michael Schumacher egykori sógornője, Cora Schumacher a német RTL valóságshow-jában szerepelt, ám rosszullétre hivatkozva nemrég hirtelen távozott a műsorból. Egyes információk szerint azért, mert a producerek féltek, hogy elkotyog valamilyen privát információt Michael Schumacher állapotáról.

Cora Schumacher 2001 és 2015 között, összesen 14 évig volt a felesége Michael Schumacher öccsének, Ralf Schumachernek. A párnak egy közös gyereke született, David Schumacher, aki a nagybátyjához hasonlóan autóversenyzővé vált. Mint azt többen tudják, a férfinak egy magyar hölgy a párja, méghozzá nem más, mint Keszthelyi Vivien túraautó-bajnok.

A hétszeres Formula–1-es világbajnok egykori sógornője színésznőként, modellként, autóversenyzőként és televíziós műsorvezetőként is sikereket ért el Németországban, nemrég pedig OnlyFans-oldalt indított, illetve a német RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságműsorába is beválogatták. Ebből a műsorból távozott nemrég betegségre hivatkozva, miután több napja köhögött.

Mivel Michael Schumacher volt sógornője jó kapcsolatot ápolt az autóversenyző feleségével, Corinna Schumacherrel, így minden bizonnyal rengeteg olyan információ birtokában van, amelyet a nyilvánosság nem ismer a 2013-ban síbalesetet szenvedő expilóta állapotáról. Ezek után többen találgatni kezdtek, hogy valójában a valóságműsor producerei állhatnak Cora Schumacher távozásának a hátterében.

A műsorkészítők információk szerint attól tartottak, hogy Schumacher volt sógornője titkokat árul el az egykori Formula-1-es pilótáról ezzel megsértve a csatorna és a Schumacher-család között fennálló szerződést. Ennél fogva végül eltávolították a nőt a műsorból, akit egyes források szerint már napokkal korábban értesítettek a lépésről. Cora Schumacher aztán emiatt kezdett köhögni, hogy aztán betegségre hivatkozva távozni tudjon. A hivatalos közlemény szerint a távozás oka a betegség volt.

(Borítókép: Michael Schumacher. Fotó: Getty Image)