Kijöttek a 2023-as top slágerlisták, amelyek közül az egyik kategóriában Curtisnek sikerült lepipálnia Majkát. Úgy tűnik, a rappernek végül bejött a különválás.

Mint ismert, Majka és Curtis 2022-ben döntött a különválás mellett, és bár sokan úgy hitték, hogy Curtis nem állja meg a helyét egyedül, úgy tűnik, nagyon is bejött neki a szólókarrier. A frissen kiadott 2023-as slágerlisták szerint az egykori focista négy hellyel verte Majkát a rádiós lejátszási listában.

Míg Curtis 9 dalát összesen 16 ezer 704 alkalommal játszották a rádiók, addig Majka 8 dalát 14 ezer 609-szer. Ezzel Curtis a rádiós slágerlista 12, míg Majka a 16. helyre került. A rádiós listát a Halottpénz vezeti.

Ezen kívül az összesítések között szerepel még a zenei streamingszolgáltatások, a klubok, valamint az eladott albumok toplistái is, utóbbi kategóriában Azahriah memento című lemeze vezet. A fiatal zenész meghódította a szintén megújult Single Top 100 listát is. Az eladott darabszám és a streamek mennyisége alapján számított, érték alapon súlyozott rangsor élén DESH – Azahriah, Young Fly és Lord Panamo oldalán készült – slágere, a Rampapapam áll. A dobogó további két fokát is a fiatalok kedvence foglalta el a „3korty” és az „introvertált dal” című felvételekkel.

Bár Majka és Curtis remekül teljesítenek szólóban, nemsokára ismét összehozza őket a sors: ezúttal nem a színpadon fognak osztozkodni, hanem a munkahelyükön, az egykori VV-s ugyanis visszatér a gyökereihez, vagyis az RTL-hez, amely csatornának Curtis is az állandó arca lett.

(Lángoló)

(Borítókép: Curtis. Fotó: Németh Kata/Index)