Dobos Evelint eljegyezte Thaiföldön a kedvese, Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezője. A lánykérés hírét a színésznő a közösségi oldalán jelentette be.

Dobos Evelin színésznő és Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezője 2022 végén jött össze egymással, majd a kapcsolatukat két hónappal később, tavaly januárban ismerték el nyilvánosan. Mint azt akkor elmesélték, egy közösségi oldalon ismerkedtek meg, és bár korábban sosem dolgoztak együtt, mindketten tudták a másikról, hogy kicsoda.

„Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk.

Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és hogy nem rontott ajtóstul a házba

– idézte fel a megismerkedésüket Dobos Evelin a story magazinnak egy évvel ezelőtt. A színésznő azt is elmondta, hogy nagyon hamar egymásra hangolódtak, és szinte a kezdetektől borítékolható volt, hogy rövid időn belül összeköltöznek. 

„Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt, rengeteget beszélgetünk, és nyilván olykor szakmázunk, de csak mértékkel” – vette át a szót Kovács Dániel Richárd, akiről újdonsült szerelme azt is elárulta, hogy egy igazi úri ember. A tévénézők egyébként onnan ismerhetik a férfi nevét, hogy ő rendezte a  Válótársak , illetve  A király  című sorozatot az RTL-en, valamint ő Nádai Anikó első gyermekének az édesapja. Patrikot azóta is közösen, egyetértésben nevelik, de a kisfiú szerencsére Dobos Evelint is elfogadta, akárcsak az édesanyja oldalán Hajmásy Pétert, a féltestvérének, a 2022 nyarán született Alexnek az édesapját.

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd tehát valamivel több mint egy éve alkot egy párt, ám mint az a mai napon kiderült, ennyi pont elég volt a lánykéréshez. Az RTL főrendezője Thaiföldön kérte meg a szerelme kezét egy egyedileg tervezett gyűrűvel.

„Meg nem lepett, de abban a pillanatban nagyon váratlanul ért. Megállíthatatlanul, patakokban folytak a könnyeim, nagyon meghatódtam. Aztán, mint később kiderült, Dani hosszú hónapok óta készült: először saját kezével készített a gyűrűről egy tervet, majd egy 3D-s tervet, majd azzal titokban felkereste a kedvenc ékszerészemet. Együtt, titokban alkották meg álmaim gyűrűjét, amilyenből egyetlen létezik az egész világon” – nyilatkozott a színésznő az RTL oldalán. Bár a lánykérésről korábban is felröppentek pletykák a bulvársajtóban, hivatalosan csak ma erősítette meg a hírt a Napszállta és a Keresztanyu című filmből, valamint a Sztárboxból is ismert Dobos Evelin.

Igen, jól látjátok, ez bizony egy hatalmas IGEEEEN!

– áll a bejegyzésben, amelyet ide kattintva tekinthet meg.

(Borítókép: Kovács Dániel Richár és Dobos Evelin. Fotó: Németh Kata/Index)