Hírösszefoglalónkban még: Széphalmi Juliskát ismét megműtötték és csak a fizetése felét kapja meg, Hódi Pamela elvetette az újabb gyerekvállalást.

Hódi Pamela

A Blikk szúrta ki, hogy az influenszer egy 24 óráig elérhető Instagram-történetében kérdezz-feleleket tartott, melyben elárulta, hogy terveznek-e még babát férjével, Bencével.

„Nem. Tökéletesen négyen a házban és az autóban is. És az sem titok, hogy nem kezdeném előröl sem a terhességet, sem a csecsemő időszakot. Minden tökéletes, ahogy van! Egészségesek és mindenük megvan!”

– felelte az édesanya. 

Széphalmi Juliska

Két évvel ezelőtt már átesett egy térdműtéten, akkor nyolc hónapot vett igénybe a felépülése. A Borsnak most elárulta, hogy ismét hasonló felépülési időre van kilátása. 

„Hónapról hónapra kell gazdálkodnom a pénzzel, mert jelenleg a fizetésem 50 százalékát kapom” – mondta a táncosnő a jelenlegi béréről, amelyet a Madách színháztól kap. Széphalmi szerint bizonyos szempontból a mostani időszak a koronavírus-járványra emlékeztetni: „Mindenki emlékezzen vissza a pandémiára, milyen törés volt az életünkben. Ez pontosan ugyanolyan nekem” – jegyezte meg.

Vujity-Zsolnay Barnabás

Vujity Tvrtko középső fia a World of Warcraft nevű számítógépes játék rekordere 59 óra 20 perc és 12 másodperccel. Mindez azt jelenti, hogy ő játszotta le a legtöbb játékpercet egyhuzamban ezzel a népszerű számítógépes játékkal. A népszerű műsorvezető gyermeke először 2020-ban játszott egyhuzamban új rekordnyi időt (akkor 39 órán és 36 percen keresztül) a számítógépes játékkal, de alig pár órával később máris megdöntötték a csúcsot. 2022-ben újra belevágott, és 59 óra 20 perc és 12 másodpercen keresztül játszott, amelyet most a Guinness Rekordok Könyve hivatalosan is elismert.

„Nagy robbanás ez nekem, hogy az idei 2024-es évet ezzel az örömmel kezdhetem!  A kis keretezett rekordos papírom már úton van felém, és ha bárki meg akarja dönteni ezt a rekordot, tudja meg: 1. Csinálja jótékonysági célokból. 2. Azonnal vissza fogom szerezni és sok szerencsét!” – posztolta a közösségi oldalán.

Gesztesi Máté

Mint ismert Gajdos Tamás közös megegyezéssel távozott az ATV hírműsoraiból, miután novemberben, az egyik szombaton nem jelent meg a Híradóban. A műsorvezetőt most Gesztesi Károly fiával, Gesztesi Mátéval sikerült pótolnia a csatornának. 

Németh S. Szilárd vezérigazgatója a SorozatWiki podcastjében elárulta, hogy megtalálták Gajdos utódját, aki nem más, mint Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté. Mátét házon belülről kérték fel a híradós műsorvezetői feladatra, mivel ő eddig az ATV időjárás-jelentéseiben volt látható – írja a media1.hu.

(Borítókép: Gesztesi Máté. Fotó: ATV)