Kautzky Armand különös hagyományt őriz, amelyet még az édesanyja szerettetett meg vele. A szóban forgó hobbi a művész gyerekei körében nem arat osztatlan sikert, de egyelőre még elviselik az otthoni körülményeket.

Kautzky Armand

Kautzky Armandnak különleges hobbija van, amelyet a művész gyerekei csak nehezen tolerálnak. A színész a TV2 kamerái előtt bevallotta: kifejezetten rajong az antik bútorokért és tárgyakért, így az otthonában mindenhol körülveszik őt a régiségek. A régi holmik szeretete, mitn kiderült, az édesanyjától jön.

Annyi örömöm van benne, annyira sokat kapok a szép tárgyaktól

– mondta Kautzky Armand, akinek a gyerekei egyelőre bár nincsenek oda apjuk különös szokásáért, egyelőre elviselik, hogy ilyen körülmények között kell élniük. Kautzky reméli, hogy idősebb korukra majd megváltozik a gyerekek hozzáállása, önmagából kiindulva ugyanis tudja, milyen izgalmas felfedezni a különböző régi tárgyakat. Ő általában egy váci raktáráruházba szokott kincskeresésre indulni, az eddig összegyűjtött portékáit pedig büszkén mutogatta a Mokka című műsorban, elmesélve a tárgyakhoz fűződő elképesztő történeteket.

Dancs Annamari

Dancs Annamari mozgalmas időszak előtt áll, így mindenek előtt egy olaszországi nyaralással kezdte az évet. A férje miatt minden 2-3 hónapban kiutaznak a déli országba, ezúttal Szicíliába látogattak el. Mint arról az énekeső a Mokkában beszámolt, rengeteg élményt szereztek és kulturálisan is feltöltődtek.

Minden egyes percét imádtuk!

Bár Dancs és családja végleg sosem költözne el Magyarországról, nem vetették el az ötletet, hogy Olaszországban is legyen egy bázisuk nyugdíjas éveikre. Addig azonban munkájuk is van dögivel, az idei évben például rengeteg mindent tervez az énekesnő, aki néhány mondatban a kisfiáról is mesélt. Többek között elárulta például, hogy Ádám egyelőre nem érdeklődik sem az ő, sem édesapja, Kerényi Miklós Máté munkája iránt.

Tarján Zsófia

Tarján Zsófia új életet kezdett, az édesanyjától elköltözve az erdő szélén találta meg a boldogságot. Mint azt a Mokkában bevallotta, csak átmenetileg élvezte a „mamahotel” nyújtotta kényelmet, ám ez idő alatt „visszafejlődött” tinédzserkori énjévé. Az együttélés egyikőjük számára sem volt tehermentes, de szerencsére sikeresen vették az akadályokat. Tarján végül egy erdőszéli kertes társasházba költözött, ahol mostanra az egyik szomszédjával is megismerkedett. A magénéletén kívül az énekesnő karrierje is szóba jött, a Honeybeast legújabb dalának az elkészüléséről és annak sikeréről is vallott.

Nagyon szépen alakul a nyarunk, az első koncertünk február 3-án lesz.

(Borítókép: Kautzky Armand. Fotó: Szécsi István/Velvet)