Dr. Krasznai Zsolt a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt a két világsztár beavatkozásairól.

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában kielemezte néhány sztár külsejét. Többek között Brad Pittről, valamint Liam Neesonről is lerántott a leplet.

„Most elkaptam Brad Pitt-tet is. Van egy fotó, ahol pont oldalról mutatják. A szeméhez nem mer hozzányúlni, mert az nagyon gyorsan feltűnő lenne. Neki az alsó-felső szemhéja nagyon meg van ereszkedve, de klassz, sármos. Sőt, szoktuk mondani, hogy egy férfi szemhéja akkor jó, ha pont a szempilla sorig ér. Azt szoktuk mondani, hogy nagyon jól néz ki, hogy kicsit sátor mögül néz oldalra, mert annak van egy pasis látványa” – mondta a magyar plasztikai sebész Brad Pittről, majd áttért a magyarok egyik kedvenc akcióhősére, Liam Neesonre is. 

„Például Liam Neeson, amikor az egyik filmjében elsőként mutatkozott, nem tudtam, hogy mitől olyan furcsa a tekintete. Akkor esett át a szemhéjplasztikán és elveszítette azt a pasisságát a szeme, ami addig megvolt. Na, ehhez nem nyúl hozzá se George Clooney, se Brad Pitt. Akinek nagyon kéne már, az a DiCaprio, ő már tényleg két paplan mögül néz ki. Brad Pittnél elkaptam most egy fotót, ahol lehet látni egy heget, az arcplasztika hegét, egészen azt a kis ívet, mert a többi részére már a pajeszát meg a haját úgy fésüli, hogy nem látszik” – magyarázta Krasznai.

(Borítókép: Brad Pitt. Fotó: James Devaney/Getty)