Hírösszefoglalónkban még: meggyűlt a baja a házát felújító munkásokkal Weisz Fanninak, Kórházba került a Farm VIP sztárja.

Molnár Gusztáv

A színész az elmúlt időszakban a semmiből építette újra karrierjét, miután kijött az elvonóról. Molnár Gusztáv azóta többször beszélt az alkohollal való viszonyáról, viszont a szerelmi életét eddig titokban tartotta.

„Jelentek már meg cikkek, amelyek sejtetni engedték, hogy vannak próbálkozásaim a magánéletemben, de most jött el az ideje annak, hogy hangosan ki is mondjam:

belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet

– mondta a színész a Borsnak.

A színész hangsúlyozta, hogy egyelőre szeretné megvédeni magánéletét, így nem fedte fel párja kilétét, viszont elárulta, hogyan ismerkedtek meg.

Minden egy közös munkával kezdődött.

Nyugodtan mondhatom, hogy mindketten érkeztük, hogy a sorsunk alakulását tekintve vannak átfedések köztünk. Éppen ezért nagyon hasonlóan szemléljük a világot, ami azért különösen izgalmas, mert ez a szemlélet nagyon elüt az átlagostól” – fogalmazott a színész.

„Ki lehet mondani, hogy amikor kijöttem a rehabról, hatalmas bajban voltam. Nehezen indult el újra az életem, de mostanra már látszik a fény az alagút végén. Van munkám, vannak barátaim, és már az is biztos, hogy képes vagyok őszinte szerelemmel szeretni. Ez utóbbival kapcsolatban komoly kételyeim voltak” – árulta el Molnár Gusztáv, aki sokáig úgy érezte, hogy nem érdemli meg, hogy őszintén szeresse valaki, így elfogadta, hogy számára nem tartogat már érzelmeket az élet.

Szerencsére tévedtem! Szeretek, és érzem, hogy szeretve vagyok

– tette hozzá.

Paprika Dorina

Paprika Dorinát a legtöbben a Farm VIP-ból ismerhetik, hiszen a piros csapat tagjaként versenyzett, és a szókimondóságáról volt híres. A fiatal lánynak nem titkolt vágya volt ledobni jó pár kilót, amire meg is volt az oka, ugyanis a rákszűrésen vette észre az orvosa, hogy vannak cisztái, ezért még több vizsgálatot kért, majd megállapították a PCOS-t és az inzulinrezisztenciát nála.

Azóta Paprika Dorina teljesen megváltoztatta életmódját, aminek köszönhetően 42 kilót dobott le. A Blikk szúrta ki, hogy egy követője kérdésére azt is elárulta, hogy most még nagyon szigorúan követi a súlyváltozásait, de tisztában van azzal, hogy a jövőben egy-kettő plusz még felszalad majd rá, mivel a hormonkezelések is befolyásolni fogják, hogy hízik-e vagy sem. A fiatal híresség azt is elárulta, hogy nemrég kórházba is került és egy műtéten is átesett.

Állami kórházban műtöttek Szolnokon!

Ne haragudj, de egyelőre nem szeretném kifejteni, milyen műtéten estem át. Ha úgy érzem, majd beszámolok róla! De annyit írok, hogy hasi beavatkozásom volt” – írta korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában Paprika Dorina.

Weisz Fanni

A modell egy régi vágya teljesülhet azzal, ha egy fedél alá költözhet majd nagyszüleivel. A Bors kérdésére elárulta, hogy jól halad álomotthonuk építése.

„Most már nagyon szépen alakul, már a vége fele járunk, nagyon bízom benne, hogy február végére már azt mondhatom, hogy a belső rész teljesen készen lesz. De én már most tökéletes álomotthonnak látom” – fogalmazott Weisz Fanni, majd hozzátette, hogy néhány munkással meggyűlt a bajuk az építkezés közben.

„Az elején nagyon nehéz volt, kevés a szakember, jó szakit pedig lepkehálóval kell befogni. Sok mindent tanultunk. Például, ha egy szakember megérkezik, mindig meg kell nézni a szerszámát” – fogalmazott Fanni, aki saját bőrén tanulta meg a leckét.

Olyan szakember is volt, aki arra kért, hogy vegyünk neki szerszámot, hogy dolgozni tudjon!

– mondta, de hozzátette, hogy azóta megtalálták a megfelelő embereket a munkálatokhoz.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: MTI/Marjai János)