Az énekes megosztott egy videót nyaralásáról, ami miatt nekiestek a kommentelők.

Vastag Csaba

Az énekes párjával a Maldív-szigetekre utazott nászútra. A nyaralásról képeket és videókat is megosztott közösségi oldalán, ami azonban nem várt eredményt szült, ugyanis negatív kommentek árasztották el bejegyzéseinek kommentszekcióját. A reagáló közül sokan az énekes felvág azzal, hogy milyen egzotikus környezetben tölti nászútját.

Az énekes megtörte a csendet és üzent a szerinte méltatlan kommentcunamira.

Ez egy önironikus videónak indult, de nagyon hasznosnak bizonyult. Tök egyszerűn csak köszönöm

– fogalmazott Vastag Csaba.

A sztárokról az ilyen kritikák általában leperegnek, azonban egy szakértő szerint előfordulhat, hogy hosszútávon bizony nagyobb hatása van ezeknek hozzászólásoknak. Különösen, ha tömegével érkeznek.

Béres Anett

Béres Anett másfél évvel ezelőtt életveszélyes állapotba került, miután egy spirituális teaszeánszon vett részt. A főzet olyan látomásokat okozott nála, hogy azt érezte, menekülnie kell, így az erdőbe szaladt, ahol baleset érte. Azóta az egykori villalakó felépült és újra munkába állt és sorban állnak nála a fogyni vágyók.

A lehető legeslegjobban jöttem az ki egészből. A maximumot azt kihoztuk, és meggyógyultam

– fogalmazott, de hozzátette, testileg már sosem lesz százszázalékos.

Béres Anett tavalyi éve még a rehabilitációról szólt, de így sem kerülte el a stressz, ugyanis internetes csalók próbálták meg ellopni a pénzét.

Elutaltam a pénzt minden gyanú nélkül, és akkor lett egy rossz érzésem. Nem lehetett tudni, hogy ez most csalás-e

– emlékezett vissza. Az egykori villalakó végül visszakapta pénzét, de tanult az esetből.

„Bölcsebb lettem, nem megyek bele olyan dolgokba, amikbe a körülöttem lévők látják, hogy nem kéne…” – mondta a kamerák előtt.

Barta Sylvia

Barta Sylvia születésnapja emlékezetesen telt, hiszen 22 év alatt először ünnepelték kettesben a különleges napot férjével. Kiderült, ahogy születtek a gyerekek, a család mindig együtt ünnepelt, de most úgy érezték, az lesz a legjobb mindenkinek idén, ha ők aznap kettesben vonulnak el a Zalai-dombságba.

Az időjárás-jelentő elárulta, hogy 30 éves koráig nem foglalkozott a korával, de az már megviselte.

Most már csak mosolygok ezen

– jegyezte meg és elmondta, hogy érzi, hogy ketyeg a biológiai órája, mert egyre több időre van szüksége ahhoz, hogy ki tudja magát pihenni.

(Borítókép: Vastag Csaba. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)