Aurelio két év utáni feltételes szabadulása közeleg, amit barátja, Pumped Gabo egy nagy bulival szeretne ünnepelni. Az ügyvéd óvatosságra intette.

Gelencsér Timi

A Dancing with the Stars egykori győztese, Gelencsér Timi, és szerelme, Matyi fontos döntést hoztak meg a jövőjükkel kapcsolatban: összeköltöztek. Timi beszámolt arról, hogy Franciaországban ünnepelte sikeres egyetemi évének zárását: „Maximalista vagyok, és a kommunikáció- és média tudományok iránti szenvedélyem segített ebben” – mondta Timi.

A fesztivál ahol részt vett jól érezte magát, de elárulta, hogy nem bírja jól az alkoholt, így a forralt bor amit elfogyasztott, elég volt számára. 

Az összeköltözésről is mesélt: Ez az első összeköltözésem, kicsit féltem tőle, de ha tudtam volna, hogy ennyire jó lesz, akkor nem várok több mint egy évet.

A pár egy lakóparkban lévő lakásban rendezkedett be, ami nagy változás a korábbi kertes házhoz képest. „Ez furcsa volt először, de imádjuk. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk, ami megkönnyíti az együttélést.”

Sánta Laci

Sánta Laci a TV2-nek mesélt a magánéletéről, és arról, hogy ez milyen hatással van a családjára, különös tekintettel a kisfiára, Lacikára.

A színész elmondta, hogy nem szeretne csak „hétvégi apuka” lenni, így minden lehetőséget megragad, hogy minőségi időt töltsön a fiával. 

Lacika számomra nagyon fontos, a színház mellett ő ad nekem erőt és inspirációt

– mondta a színész. 

A válás nehézségei ellenére a szülők egyetértenek abban, hogy Lacika életében jelen kell lenniük. A színész megosztotta, hogy gyermekük eleven természete miatt néha kihívásokkal kell szembenézniük. A család fontosnak tartja, hogy Lacika megkapja a szükséges támogatást, így a kisfiú iskolapszichológushoz jár. 

A színész elárulta, hogy ő és Juliska igyekeznek úgy szervezni az életüket, hogy mindketten elegendő időt tudjanak szánni fiukra. 

„Délelőttönként próbálok, Juliska is hasonlóan intézi a dolgokat a színházban” – mondta László, hálát adva a Madách Színház titkárságának, amiért támogatják őket ebben.

Laci egy tanácsot is megfogalmazott azoknak a pároknak, akik a válás szélén állnak: 

Menjenek párterápiára, és ne váljanak el! 

Laci kiemelte, mennyire fontos, hogy ne szidják egymást a szülők a gyerekük előtt:

Lacika sokat sírt, mert azt hitte, ő tehet a történtekről, de mi segítettünk neki megérteni, hogy ez nem így van. Ezért is fontos, hogy járjon iskolapszichológushoz.

Aurelio

Aurelio két év utáni feltételes szabadulása közeleg, amit barátja, Pumped Gabo egy nagy bulival szeretné megünnepelni. Az ügyvéd óvatosságra intette.

Gabo már a szabadulás előtti búcsúpartit is nála tartotta, és most egy hatalmas szabadulási bulit szervezne Aurelio tiszteletére. Azonban Aurelio ügyvédje óvatosságra intett:

Felesleges a készülődés és a hírverés...

Elmondta, hogy Aurelio börtönből történő szabadulása esetén lábbilincsben, szigorú szabályok mellett, bajai otthonában kellene töltenie a következő tíz hónapot.

Az ügyvéd hozzátette, hogy Aurelio megváltozott a börtönben töltött idő alatt, és legnagyobb vágya, hogy végre a kezében tarthassa gyermekét. Emellett cáfolta, hogy Pumped Gabo és Aurelio között bármilyen levelezés zajlott volna a börtönben töltött idő alatt. Pumped Gabónak még csak meglátogatni sem sikerült barátját, és a szabadulási parti megrendezése is kérdéses.

Az ügyvéd hangsúlyozta, hogy még nem biztos, hogy Aurelio februárban szabadulhat, de minden kiderül, ha eljön az idő.

(Borítókép: Aurelio. Fotó: Tények)