Neymarnak eddig két gyermekéről volt tudomása, de most felbukkanhatott egy harmadik is, aki ráadásul egy magyar anyától születhetett.

A 777score.com című oldal szerint Neymar ellen gyerektartási pert indított egy korábbi magyar modell, Gáspár Gabriella. A lap szerint a magyar hölgy Bolíviában esett teherbe, amikor Neymar 2013-ban ott járt a brazil labdarúgó-válogatottal egy felkészülési mérkőzésen. Az SBT Sports megkereste Gáspár Gabriella ügyvédjét, Angelo Carbonét, aki megerősítette, hogy ügyfele DNS-tesztet kér az apaság megerősítésére.

Gáspár Gabriella havi 30 ezer eurót, vagyis 11,5 millió forintot követel tartásdíj jogcímen, sőt visszamenőleg is arányosan követeli az összeget.

A magyar nő azt állítja, hogy az elmúlt években is megpróbálta felvenni a kapcsolatot Neymarral és családjával, de minden próbálkozása kudarca fulladt, ezért döntött a jogi út mellett.

Neymarnak korábbi két kapcsolatából már van két gyermeke: Davi Lucca anyja Carol Dantas, Mavié pedig Bruna Biancardi, utóbbi jelenleg is a futballista párja. 

Gáspár Gabriella az azscore.com-on is szólalt meg az esettel kapcsolatban. Mint elmondta, kapcsolata rövid volt Neymarral, mivel másnap vissza kellett utaznia Magyarországra. Hozzátette, hogy elmondta lányának, Jázmin Zoénak, hogy ki az apja, de a kislány egyelőre csak a tévében láthatta Neymart. Jázmin Zoé egyébként elmondása alapján nagyon hasonlít Neymarra: a természete és a személyisége egyértelműen olyan, mint a brazil futballsztáré.

A kislány pedig maga is futballista szeretne lenni.

(Borítókép: Neymar. Fotó: Etsuo Hara/Getty)