Párkapcsolati kérdésekben adott mélyinterjút a Call Her Daddy című podcast-műsorban nemrég Heidi Klum. A német szupermodell a szexuális életének részleteibe is kendőzetlenül beavatta a hallgatókat, valamint azt is elárulta, mi a legfontosabb számára egy férfiban.

Heidi Klum kendőzetlen őszinteséggel mesélt a házaséletéről a Call Her Daddy című podcast-műsorban. A beszélgetés során a német szupermodell több részletbe is beavatta a hallgatókat annak kapcsán, hogy milyen a férjével közös nemi életük, valamint azt is elárulta, hogy mi a legfontosabb számára a férfiban, akit szeret. Mint ismert, Klum férje a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz, aki a híres német pop-rock banda, a Tokio Hotel egyik alapító tagja és gitárosa.

„Voltam már együtt kopasszal, nagyon időssel, hosszú hajúval, vékonnyal. A személyiségeik is nagyon különbözőek voltak. Végül olyan emberre vágysz, aki mellett jól érezheted magad a bőrödben és a valódi énedet látja benned. [...] Bár megannyi különböző kolbász volt az életemben, végül egy német mellett végeztem. A német kolbászok... Mit is mondhatnék róluk?” – viccelődött az 50 éves szépség, aki ezt követően rátért a pikánsabb részletekre is. Mint kiderült, Klum már attól beindul, ha a férjére néz, akivel a hosszú együttlétek híve.

Az állóképesség a kulcs, hogy egy pasi is sokáig bírja.

Általában a férfiak azok, akiknek ez nehézséget okoz. Ugye sok vérnek kell áramlania egy bizonyos területre, és pont emiatt néhányan nem képesek órákig aktívak maradni. Szóval a kulcs az, hogy ne történjen meg az a bizonyos első reakció, így több ideig tart, de sok pasi erre képtelen. Na, az én férjem nem ilyen” – fejtette ki az egykori manöken, utóbbi mondatával a túl gyors ejakulációra célozva.

Amikor a műsorvezető arra kérte, hogy egy egytől tízes skálán jellemezze önmagát, hogy mennyire vad az ágyban, az America's Got Talent című tehetségkutató zsűritagja a kilences számot mondta. Ebből rögtön világossá vált, hogy Klum sok mindenre nyitott az ágyban. A férjével való összebújások során például rendszeresen kerülnek elő különböző játékszerek, amelyek közül egy masszírozófejjel ellátott vibrátor az egykori modell kedvence.

„Nos, miért is ne lehetne ilyeneket használni? Plusz, ha órákig tart az együttlét, akkor megannyi különböző dolog történik közben. Szerintem ezen a téren könnyebb dolga van a nőnek, mint a férfinak” – vélekedett Heidi Klum, aki azt is bevallotta, hogy extrém helyeken is örömmel esnek egymásnak Kaulitz-szal. Korábban előfordult például, hogy egy magánrepülőgépen kívánták meg egymást, de már a tengerben is szeretkeztek.

(Femina)

(Borítókép: Tom Kaulitz és Heidi Klum. Fotó: Getty Images)