Hírösszefoglalónkban továbbá: Csuti így reagált Kulcsár Edina és G.w.M bántalmazási ügyére, meggyűlölte egymást az Omega két legendája.

Szabó András Csuti

Nemrég egy őrült pletyka kezdett el terjedni a médiában, miszerint Varga Márk, azaz G.w.M bántalmazta a feleségét, Kulcsár Edinát. A hírek szerint annyira elfajult a helyzet, hogy a szépségkirálynő édesanyja, Jakab Krisztina kihívta a rendőrséget. A pletykára most Kulcsár Edina korábbi férje és két gyermekének apja, Csuti is reagált. 

„Először ledöbbentem. Majd teltek az órák, a napok, és senki semmit nem tudott alátámasztani. Nincs a volt anyósom híváslistájában rendőrségi szám, nincs a rendőrség kiérkezéséről szóló megerősítés, lényegében semmilyen bizonyíték nem került elő. Ekkor viszont már a düh lett úrrá rajtam, mert felháborítónak tartom, hogy valaki valamit kiír, és az cunamiként söpörhet végig a bulváron, álmatlan éjszakákat okozva családoknak” – véleményezte Nina és Medox édesapja a történteket.

„Az a legnagyobb gond ezzel az egésszel, hogy bár pletyka, beszélnek róla, írnak róla, és ez akár a gyerekeimhez is eljuthat. Edina, Márk vagy az én idegeskedésem pedig akaratlanul is kihathat a gyerekekre. Szóval a hatóságoknak példát kellene végre statuálni, hátha egy büntetés után jobban meggondolnák a kommentelők, hogy mit írnak ki” – fejtette ki a Story magazinnak Csuti.

„Számomra mindennél fontosabb Medi és Nina testi-lelki egészsége, úgyhogy, ha bebizonyosodna bármilyen szörnyűség, felelős édesapaként senkinek ne legyen kétsége, azonnali lépéseket tennék a gyerekeimért és nagyon gyorsan rendezném a helyzetüket. De üres, rosszindulatú posztokra nem adok. És bár Márkkal a kapcsolatuk elején tisztáztunk egy-két dolgot, de se előtte, se utána nem beszélgettünk, akkor sem feltételezem róla, hogy bántaná a volt feleségem” – emelte ki az üzletember.

Omega

Kóbor János, Benkő László és Mihály Tamás már nincs közöttünk, így az egykori Omega még két élő legendája, Debreczeni Ferenc és Molnár György Elefánt. A két rocker azonban közel sem ápol egymással barátságos viszonyt. Az ellenségeskedés abból fakad, hogy Molnár nem hívta meg legutóbbi koncertjére egykori társát, és nem válaszolt Debreczeni többszöri hívásaira sem. A Blikk mindkét zenészt megszólaltatta.

„Bevallom, hátba szúrásként éltem meg mindezt. Mintha egy tőrt döftek volna belém. Láttam a koncertplakátot, rajta nagy betűkkel ott virított az Omega felírat. Nekem persze, senki sem szólt. Nem esett jól, mint ahogy az sem, hogy hiába hívtam Molnár Gyurit ilyen-olyan bulikra, folyton nemet mondott nekem. Éppen ezért én már nem hívom őt többet. Nincs értelme” – mondta Ciki, de Elefánt másképp értelmezi a történteket. 

Ha azt állítja Ciki, hogy tőrdöfésként élte meg mindazt, ami történt, akkor mit mondjak én?

Élet‑halál között voltam, ilyen-olyan csövek lógtak ki belőlem, amikor a mi dobosunk már új zenészeket toborzott maga köré, majd fellépett Omega-számokat játszva. Hosszasan mesélhetnék arról, mit éreztem ekkor. De inkább hagyjuk. Egyébként pedig attól még, hogy valaki Rolling Stones-számokat játszik, nem lesz Mick Jagger. Attól még, hogy valaki Omega-számokat játszik, még nem lesz – és nem is lehet – az Omega zenekar, merthogy olyan már nincs”

Várkonyi Andrea

Ritka enged betekintést a magánéletébe Várkonyi Andrea. Az egykori műsorvezetőnő 2021 szeptemberében lett a felesége az ország leggazdagabb emberének, Mészáros Lőrincnek. Nemrég a Story magazinnak adott interjújában árult el néhány kulisszatitkot a kapcsolatukról – többek között az anyagi helyzetében beálló változásokról és a szülei reakciójáról is.

„Hát nem mondom, hogy nem lepődtek meg a szüleim, de inkább az érdekelte őket, hogy milyen ember valójában Mészáros Lőrinc. Hamar meggyőződtek arról, hogy nekem való. Nóri is jól fogadta, ma pedig több mint kiváló a viszonya Lőrinccel. A férjem érdemeit élteti, hogy egy kamasz gyerekkel így meg tudta találni a hangot. Kiváló érzékkel tudta Nórira bízni az ő közeledési ritmusát, elképesztő türelme van, nyugalom veszi körül, teret adott a lányomnak arra, hogy megismerhesse” – nyilatkozta a Storynak Várkonyi, aki a házasságáról azt mondta:

Valójában senki sem ismer minket, én pedig tudom, hogy nemigen változtam az elmúlt években.

Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de nekem mindig voltak tévés munkáim, reklámszerződéseim, pszichológusként is dolgoztam, folyamatosan képeztem magamat. Ezzel azt akarom mondani, hogy korábban sem éltem rosszul, akkor is megteremtettem egy jó életszínvonalat, amikor különmentünk a lányom, Nóri édesapjával” – fejtette ki a műsorvezető.

(Borítókép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Fotó: Papajcsik Péter/Index)