Kökény Attila és társasága sokkoló élményben volt részük Tanzániában, amikor egy fáról lemászó oroszlánnal találták szembe magukat a szafarin.

Kökény Attila

Kökény Attila és társasága vakációzni mentek Zanzibár és Tanzánia mesés tájaira, ám az egyik esős napon, miközben mindannyian részt vettek a szafari túrán egy váratlan esemény történt. 

Az egyik nap Attila és barátai a szafari közben segíteni szerettek volna egy előttük haladó csoportnak, akiknek a járműve a sárba ragadt. A mentés közben eléjük táruló látvány mindenkit megdöbbentett. 

„Szafarin járva számos állatot láttunk, a vízilovaktól a krokodilokig, de a legnagyobb sokkot egy oroszlán okozta, aki a fejünk fölött lévő fáról ereszkedett le, egyenesen elénk, miközben a sárba ragadt járművet próbáltunk kötél segítségével kimenteni. Az oroszlán támadó pózt vett fel, és körülbelül 5-10 méteres távolságból figyelte a csoportunkat.”

Szerencsére komolyabb baj nem történt, és Attilaék sértetlenül tértek vissza a túráról, de ezt a rendkívüli találkozást a vadállattal biztosan még sokáig emlegetni fogják.

Caramel

Caramel, a népszerű énekes, nemrégiben Tények Plusz interjújában nyilatkozott Azahriah munkásságáról, ahol elismerte a fiatal előadó tehetségét, de bevallotta, hogy a fiatal zenész stílusa nem nyerte el a tetszését. 

„Nem muszáj mindenkinek szeretni Azahriah zenéjét, én sem vagyok a rajongója” – mondta Caramel. Ezzel együtt az énekes elismerően szólt a fiatal tehetségről, különösen a mostani sikereit méltatta. Caramel szerint jobb, hogy Azahriah vált sztárrá, mint hogy egy üres semmitmondó celeb kerüljön a figyelem középpontjába.

 A Puskás Arénát háromszor is megtöltő Azahriah sikere lenyűgözte Carmelt. 

Ez elképesztő teljesítmény, hogy ennyi embert és rajongót meg tud szólítani!

– fogalmazott az énekes. Caramel szerint viszont felesleges azon tűnődni, mi lehet a siker titka.

Gáspár Bea

Gáspár Bea, az ismert sztár, az ünnepek alatt nem tartózkodott a finom ételektől, de most eldöntötte, hogy ideje változtatni, miután meglátta mit mutat a mérleg.

A Mokka konyhájában mindeközben Bea isteni farsangi fánkot készített. Az ismert sztár megosztotta a recept minden apró részletét, hangsúlyozva, hogy a fánk elkészítése során számos hiba lehetséges. Kiemelte, hogy a jó fánkhoz a lekvár minősége is nélkülözhetetlen.

Bea az interjú során elárulta, hogy februárban, ráállva a mérlegre, rádöbbent: 

Ez így nem mehet tovább!

Elárulta, hogy az ünnepek alatt kicsit megengedőbb volt magával szemben, most azonban eldöntötte, hogy ezen változtatni fog. Mint elmondta, férje szintén odafigyel arra, hogy mit ehet, és mit nem. Bea ezeket a részleteket is megosztotta a nézőkkel. 

(Borítókép: Kökény Attila. Fotó: Papajcsik Péter/Index)