Schmuck Andor könyvet ír a Tinderen szerzett tapasztalatairól, részletezve többek között az „aranyásó” nőkkel való találkozásait.

Az nlc.hu arról számolt be, hogy Schmuck Andor aktívan keresi a társát a Tinder társkereső alkalmazáson. Tekintettel arra, hogy az ismert politikus jelenleg is egyedülálló, ez önmagában nem lenne meglepő. Az már viszont igen, hogy az itt szerzett csalódásait könyvben fogja összefoglalni, amely hamarosan megjelenik.

„Tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, nem adtam fel a reményt, hogy megtaláljam az igazit. Addig is kipróbáltam a Tindert, ahol hihetetlen esetekbe botlottam” – mondta Schmuck Andor, aki Tinder-tündérek címmel írt egy „leleplező” könyvet. „Részletesen beszámolok benne a randevúimról, illetve használati utasítást is adok benne a férfiaknak olyan nőkhöz, akik csak a pénzre hajtanak.”

Schmuck elmondása szerint a könyvében senkit sem fog név szerint említeni.

Rengeteg az aranyásó, már bocsánat!

Volt olyan nő, aki csak azért akart velem találkozni, hogy felvegye a beszélgetést, hátha kimondok valamit, amivel később kellemetlen helyzetbe hozhat” – emlékezett vissza egy ominózus esetre a politikus, aki ezen a héten fejezi be a könyv utolsó fejezetét, nemsokára pedig a boltokban is kapható lesz.

(Borítókép: Schmuck Andor. Fotó: Ajpek Orsi/Velvet)