Mikes Anna, a népszerű táncos, az interjúban elárulta, hogy boldog kapcsolatban él Krausz Gáborral, a híres sztárséffel, de részleteket nem szeretné nyilvánosságra hozni.

Stohl András és Papp Szabi

A Mutasd a Hangod! című showműsor hamarosan újra a TV2 képernyőjén lesz látható. Stohl András és Papp Szabi a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában meséltek a várva várt második évadról. Elárulták, hogy olyan ismert énekesek, mint Marics Peti, Kökény Attila, Dér Heni, Vastag Csaba és Király Linda is szerepelni fognak a műsorban.

Papp Szabi a műsor lényegét úgy foglalta össze: 

Játék, ami jó kedvvel van párosítva.

Elmondta, hogy az énekesek nagyon izgulnak a duettek előtt, mintha soha nem álltak volna színpadon, hiszen ez egy teljesen új helyzet számukra.

A műsorban a humor lesz a legfontosabb faktor, Stohl András és társai hatalmas nevetéseket és poénokat ígérnek. 

„Mindenképpen csattanóval zárulnak majd az adások, így a nézőknek biztosan nem lesz unalmas a képernyő előtt” – tette hozzá Szabi. 

Balogh Szimóna

Az Ázsia Expressz harmadik évadának sztárja, aki jelenleg pszichológiát tanul, fontos témában vallott a múltjáról, elismerve, hogy évekig anorexiával küzdött. Az evészavar hosszú idő alatt alakult ki nála, és időbe telt, mire felismerte, hogy komoly problémával áll szemben.

„Egy szakemberrel találkoztam a kórházban, aki rávilágított, hogy milyen következményekkel járhat, ha nem viszek be megfelelő táplálékot” – mondta Szimóna.

A betegsége teljes mértékben átvette az irányítást felette, és veszélyeztette mind fizikai, mind mentális egészségét. A helyzet felismerése után Szimónának saját magát kellett megerősítenie, hogy képes legyen a betegség leküzdésére. 

Nincs egyértelmű recept a gyógyulásra. Az én életemben is voltak olyan tényezők, amik hozzájárultak a betegség kialakulásához. Van, aki hajlamosabb ezekre a problémákra

 – fogalmazott Szimóna.

A sztár mostanra felismerte, hogy az egészsége érdekében meg kellett változtatnia az életmódját, és fontosnak tartja, hogy beszéljen a tapasztalatairól, hogy másoknak is segíthessen.

Mikes Anna

Mikes Anna, aki a közönség kedvence lett a Dancing with the Stars műsorban, most először beszélt nyíltan a magánéletéről. A TV2 kamerái előtt megtörve a csendet, Anna elmondta, hogy igyekszik figyelmen kívül hagyni a róluk szóló sajtóhíreket.

„A táncműsor után volt időm kikapcsolódni, de januárban visszatértem a mindennapi munkához. Néha nehéz szembenézni a félrevezető cikkekkel, de igyekszem ezeket figyelmen kívül hagyni” – fejtette ki Anna.

Kapcsolatukról csak ennyit mondott:  

„Nem akarunk túl sokat megosztani a kapcsolatunk részleteiről, de annyit elmondhatok, hogy egy tündérmesében érzem magam. A rajongók szeretete, amit kapunk, például amikor fényképet vagy autogramot kérnek, nagyon megható számunkra” – zárta le a témát Mikes Anna.

(Borítókép: Mikes Anna. Fotó: Papajcsik Péter/Index)