A hírességek hétvégén sem bírnak magukkal, így szombaton is rendkívüli Instahíradóval jelentkezünk!
  • Sylvester Stallone megható szavakkal búcsúzott néhai színésztársától és barátjától, a február 1-én meghalt Carl Weatherstől. A színész 76 évesen álmában, békés körülmények között hunyt el.

„A mai nap hihetetlenül szomorú számomra. Annyira szétszakít ez odabent, hogy el sem tudom mondani. Csak próbálom magamban tartani, mert Carl Weathers olyan szerves része volt az életemnek, a sikereimnek – mindennek, ami ezzel kapcsolatos –, hogy hihetetlen elismeréssel és dicsérettel adózom előtte. [...] Amikor először megláttam őt, egy nagyszerű embert láttam, de azt még nem tudtam, hogy mennyire is nagyszerű. Nélküle soha nem tudtam volna elérni azt, amit a Rocky-val elértünk. Zseniális volt – a hangja, a mérete, a jelenléte, az atlétikai képességei, de ami a legfontosabb, a szíve, a lelke. Szörnyű veszteség. Varázslatos volt. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy részese lehettem az életének. Apollo, üss tovább!” – fogalmazott az Instagramon közzétett felvételén Sylvester Stallone, aki a Rocky-filmekben játszott együtt Carl Weathers-szel.

  • Krausz Gábor egy Wolf Andrással, Vomberg Frigyessel és Ördög Nórával közös képpel tudatta az Instán, hogy megkezdődött a Séfek séfe című főzős reality hatodik évadának forgatása. 
  • Ördög Nóra nem sokkal később a saját oldalán reagált Krausz képére egy saját fotóval, amely mellé azt írta: „Köszönöm szépen @gabor.krausz -nak, hogy életem egyik legelőnytelenebb fotójával jelentette be az oldalain, hogy forgatjuk a @sefeksefetv2 6. évadát. Cserébe jöjjön az én válogatásom.”

Horváth Csenge a közösségi médiában reagált az eljegyzéséről szóló hírekre. Fésűs Nelly lányának elsőként a hot! magazin gratulált a feltételezett eljegyzéséhez, amire az újságírók egy olyan gyűrűből következtettek, amelyet a 21 éves nő Hevesi Tamás podcastjében viselt. Az Instagramon 97 ezer követővel rendelkező Influenszer évek óta él boldog párkapcsolatban a szerelmével, Patrikkal, de egyelőre szó sincs lánykérésről – derült ki az ifjú hölgy egy hozzászólásából.

Wow! Micsoda hír! Még én magam sem tudtam, hogy megkérték a kezem!

  • Szinetár Dóra egy meghitt családi fotót posztolt nemrég az Instagram-oldalára. A képen a színésznő és férje, Makranczi Zalán, valamint közös kisfiuk, a hatéves Benji szerepel, amint Activity-partit tartanak. A fotót " id="hyperlink_16f109d53d87117172a909f9be463959" rel="nofollow" target="_blank">ide kattintva tudja megtekinteni.
  • Rúzsa Magdi szintén egy, a gyerekeivel közös programról posztolt, méghozzá a hármasikrei születésnapi partijáról. Az énekesnő 2022 februárjában adott életet Lujzának, Kevének és Zalánnak, akiknek így a második születésnapjukat ünnepelték a szüleik. Rúzsa Magdi az alábbi fotósorozatot tette közzé az Instagramon, megosztva többek között a kicsik tortáját.

(Borítókép: Rúzsa Magdi. Fotó: Németh Kata/Index)