Új taggal bővült nemrég Kevin Costner családja. A Több mint testőr sztárja egy kiskutyát fogadott az otthonába.

Kevin Costner nemrég nagy bejelentést tett, miszerint a családja egy új taggal, méghozzá egy kiskutyával bővült. A színész egy képsorozatot töltött fel a közösségi oldalára, a fotók mellé pedig azt írta:

Máris fülig beleszerettem ebbe a különleges kis kópéba.

Az egyik képen a kölyökkutya kint szaladgál, miközben Costner a teherautójának támaszkodik, egy másikon pedig a kétszeres Oscar-díjas színész ölelgeti a legújabb barátját, akiről külön is készült egy felvétel.

A labrador kölyköt négy hónappal azután szerezte be Costner, hogy tavaly szeptemberben hivatalosan is kimondták a válását az exfeleségétől, Christine Baumgartnertől, akivel 19 évig élt házasságban. Négy év randizás után keltek egybe 2004 szeptemberében a színész aspeni birtokán, Coloradóban. A házasságuk során három gyerekük született, a jelenleg 16 éves Cayden, a 14 esztendős Hayes és a 13 éves Grace. A válókeresetet a 49 éves Baumgartner nyújtotta be tavaly májusban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, a bíróság pedig havi 22,5 millió forintnak megfelelő gyerektartási összeget állapított meg a javára.

Kevin Costnernek ez a második válása volt, első feleségétől, Cindy Silvától 1994-ben vált el 16 évnyi házasság után. A színésznek tőle is három gyereke van, a 39 éves Annie, a 37 éves Lily és a 36 esztendős Joe. Rajtuk kívül Costnernek egy 26 éves fia is van, Liam, aki egy korábbi kapcsolatából született. A színész a két házassága közötti időszakban volt együtt egy Bridget Rooney nevű nővel.

Costner és Baumgartner válása óta az exfeleség mostanra tovább is lépett a korábbi szomszédjukkal, Josh Connor pénzügyi szakemberrel. A férfival tavaly nyáron látták őt először, ám egy, a nőhöz közel álló forrás a US Weekly nevű magazinnak korábban azt mondta, hogy Bamugartner ragaszkodik ahhoz, hogy a Connorral való kapcsolata csak „viszonylag nemrég vált romantikussá”. Amikor Costnert az exfelesége új románcáról próbálta kérdezni egy fotós január 25-én, a filmrendezőként is tevékenykedő színész csak annyit mondott: 

Nekem nincs szomszédom.

Egy Costnerhez közel álló személy ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy a 69 éves színész már azelőtt észrevette, hogy az exneje és a szomszéd között szikrázik a levegő, hogy ők hivatalosan felvállalták volna a kapcsolatukat.

Kevinnek erős gyanúja volt, hogy van valami Christine és Josh között, csak kerülgették a forró kását...

– nyilatkozta a bennfentes, míg egy másik arról beszélt, hogy Costner egy ideje diszkréten randizgatni kezdett Jewel énekesnővel, akivel eleinte barátinak indult a kapcsolata. A zene szeretete hozta őket össze. „Kevin és Jewel már az elején rendkívül jó véleménnyel volt egymásról, és mindig remekül kijöttek. Costner például teljesen odavan a bandájáért, a Modern Westetért, imád énekelni, Jewel pedig szerves része ennek a country és western világnak. Néhány közös barátjuk állandóan azzal viccelődik, hogy meglepő, hogy nem jöttek össze már évekkel ezelőtt. Mindkettejük rengeteg mindenben megfelel a másik számára” – szögezte le egy hozzájuk közel álló forrás. A párt legutóbb a Brit Virgin-szigeteki Necker Islanden látták együtt, és bár nagyon boldogok és szerelmesek, a bennfentesek szerint semmit sem siettetnek.

Nem helyeznek semmilyen nyomást vagy elvárást egymásra, sem a kapcsolatukra.

(US Weekly)

(Borítókép: Kevin Costner. Fotó: Getty Images)