Mazsi egykori férje hűtlenségéről és a halálát övező titkokról mesélt a kamerák előtt.

Berki Mazsi

Berki Mazsi titokban tartja, hogy mi áll Berki Krisztián hallotti dokumentumában, csak az elhunyt sztár lányainak fogja megmutatni, mi áll benne. A sztáranyuka állítja, nem lett öngyilkos. „Úgy érzem, nekem nem szabad erről beszélnem, ő a gyermekem apja, és nincs itt, hogy megvédje magát.”

Mazsi kendőzetlen őszinteséggel vallott Berki Krisztiánnal való házasságáról. A nő azt is felfedte, Krisztián hazudott arról, hogy az otthonszülését teljesen élőben, rengeteg pénzt keresve közvetítették: 

Egy fillért se kerestünk...

Gyermekük születését követően sokszor nem tudta elérni férjét Mazsi, nem vette fel a telefont. Krisztián halálának pontos okát nem tudja a közönség, és ezt Mazsi sem árulta el, sejtelmesen válaszolt:

„Egyetlen egy papír bizonyítja, hogy volt-e benne vagy sem, az a papír, amit csak én láttam...”

Hajdú Péternek érdekes mondattal reagált, lehetséges, hogy Mazsi Krisztián kedvéért tartja titokban, hogy mi a valódi ok...?

Jákob Zoltán

a milliárdos üzletember a Mokkában mesélt a műsorvezetőknek új családtagjáról, Liniről, a tündéri kis uszkárról. Kiderült, lányai kutyusával nagyon összebarátkozott, így jött életébe a házi kedvenc. Már egy szállodába is elszöktek kettesben, ebben most először volt része a sztárnak, akinek akadtak nehézségei, de mindent sikerült megoldania.

„Európában belül magángéppel lehet vinni, Európában túl csak kis ketrecben vihetem a fedélzetre” – mesélte el a részleteket Jákob Zoli.

Előfordulhat, hogy kevesebbet fog utazni majd a kicsi érkezése miatt, a szobatisztasággal már jól állnak, illetve együtt is mennek aludni. Azt sem tagadja Zoli, könnyebben megy az ismerkedés a kutyussal...

Ivancsics Ilona

A színművésznőről fürdőruhás képek is készültek, amelyben megmutatja a végeredményt.

Ivancsics Ilona színművésznő nehéz időszakon van túl, újraépíti életét, ezt pedig azzal kezdte, hogy leadott tíz kilót.

Belenéztem a tükörbe, és nem tetszett, amit láttam...

– mesélte el őszintén felismerését a sztár. Ekkor elindult a változás útján, amit csakis természetes dolgokkal ért el, három hónap alatt szabadult meg a felesleges kilóktól gyógynövényekkel.

Ezzel szeretne reményt és inspirációt adni mindenkinek, aki most kitűnően érzi magát. A plusz súly 2 év alatt felgyülemlett, hiába figyelt az esti nassolásoknál is, hogy egészségesen étkezzen, mégsem érte el a várt hatást. A gyógynövény-keverékek elmulasztották a farkaséhségét, amellyel folyamatosan küzdött. A színésznő részletesen elmesélte, hogy milyen változtatásokat vezetett be étkezése során.

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)