Hétfői hírösszefoglalónkban még: Sáfrány Emesének határozott elképzelése van, hogy milyen férfire vágyik, PSG Ogli elárulta, hogy miből van a vagyona.

Molnár Gusztáv

Az elmúlt időszakban a színész leküzdötte függőségét, azonban most az elvonónál is nehezebb feladat vár rá, ugyanis szeretné rendezni a kiskamasz fiával a kapcsolatát. Molnár Gusztáv egy év kihagyás után vette fel a kapcsolatot a fiával, Benedekkel, akkor még a komlói rehabilitációs központból. Azóta már többször beszéltek telefonon és kéthetente pedig felügyelt láthatás keretében találkozhatnak is, de még messze van az igazi apa-fia kapcsolat.

„Amikor kijöttem Komlóról és beszéltünk néhányszor telefonon, volt bennem csalódottság, de tisztában vagyok vele, hogy hosszú idő kell, hogy újra felépüljön irántam a bizalom benne. De ezt az évet annak szentelem, hogy a fiammal való kapcsolatomat helyrehozzam, és olyan egzisztenciális és lelki biztonságot teremtsek, hogy karácsonykor már a saját lakásomban, egy karácsonyfa mellett töltsük el az ünnepet Benedekkel” – fogalmazott a Blikknek Molnár Gusztáv, aki elismeri, hogy számos hibát követett el élete során.

Nem bántalmaztam úgy a fiamat, mint engem az apám, de mégis ugyanolyan fájdalmat okoztam neki.

Már nagyon sokszor bocsánatot kértem tőle, de tudom, hogy ez még nem elég. Amikor a fiam azt mondta, egyik pillanatban azt gondolja, soha többé nem akar látni, a másikban pedig azt, hogy szeret, és ez a két érzés viaskodik benne, a saját gyerekkorom jut eszembe. Ugyanezt éreztem, és sajnálom, hogy ugyanolyan fájdalmat okoztam neki, mint amit én is átéltem az apám miatt. Leginkább talán az vágott szíven, amikor azt mondta, nem akarja, hogy tudják, én vagyok az apja, mert akkor azt hiszik, ő is ugyanolyan, mint én. Ezek fájó dolgok, és tisztában vagyok vele, hogy számos hibát elkövettem, de remélem, sikerül majd közel kerülnünk egymáshoz” – tette hozzá a színész, aki tudja, hogy a felügyelt látogatások nem ideálisak, hiszen a miközben szeretne beszélgetni fiával, aközben két másik ember is ül velük a szobában és jegyzetelnek.

„Azt szeretném üzenni:

nagyon sajnálom, ami történt, de remélem, azáltal, hogy elindultam egy önismereti úton, egyszer majd el tudom mesélni, ki vagyok én igazán.

Szeretném, ha tanulna a hibáimból, és egyszer barátok lennénk. Nem akarok beleszólni a dolgaiba, tisztelem őt, és azt szeretném, ha egyszer ő is tisztelne és büszke lehetne rám” – üzente finak az interjúban Molnár Gusztáv.

PSG Ogli

A 23 éves PSG Ogli, azaz Olivér 23 évesen már 400 ezer követővel rendelkezik TikTokon, azonban ez sem elég hírnév neki és a Tények Plusznak elárulta, hogy még többet akar a tévében felbukkanni, és minimum 10 évig még a médiában tervez tevékenykedni.

Természetesen a karrierje építése mellett szakít időt magára a fiatal sztár, most éppen Bora Borára szeretne kilátogatni. Az nem érdekli, hogy mi mennyibe kerül, neki csak az a fontos, hogy mindenből a legjobbat kapja.

„A jobb szállodák igazából 6-700 ezrek/éjszaka, nemrég voltam Alulában, ott is egy éjszaka 400 ezer forint volt. Egy évben minimum 4-5 országba, maximum 10-be ellátogatok, próbálom bejárni a világot. Általában egy héten el szokott durranni egy ilyen másfél-két millió” – mondta el Olivér, aki arra is kitért, hogy miből származik a vagyona egy része.

„Hogy mire költök, az mindig változó, vagy nyaralás, vagy ruhák...

Mindig kérdezik, honnan van pénzem, de pontos választ soha nem fognak kapni, mert nem akarom ezt elárulni. Jöjjenek rá, ha tudnak!

A közösségi médiából lehet pénzt csinálni, a TikTok, Instagram, ilyenek nem fizetnek, de a reklámok azért, ha akarnak, akkor tudnak fizetni. Ha egy olyan ismert személy vagy, mint én például, akkor azért már be lehet kérni egész jó pénzeket. Én már jól meg tudok keresni ezekből” – fogalmazott.

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese a Borsnak adott interjút, amiben kifejtette, hogy neki fia, Nolen az első, aki pont olyan aktív, mint amilyen ő volt gyerekként.

„Nolen nagyon cuki, egyre jobban és többet beszél, kialakult a kis nyelvezete, és a szeretetét is jól ki tudja fejezni. Magától mondja, hogy »anya, szeretlek«, ölelget, simogat, igazi szerelem van közöttünk. Aktív, olyan, mint akit reggel felhúztak és estig meg sem áll. Kell hozzá az energia, de nem lepődöm meg, mert anyukám mindig mondogatja, hogy én pont ugyanilyen voltam kiskoromban” – mesélte el a sztár, aki elmondta, hogy szerinte csak akkor válhat teljes értéjű szülővé, ha van elég ideje saját magára is.

Egy mókuskerék be tudja szippantani az embert, a munka-gyerek kombináció igen fárasztó és veszélyes tud lenni.

Figyelek arra, hogy legyen szabadidőm, hogy ki tudjak kapcsolódni a barátnőkkel úgy, hogy ez semmiképpen se menjen a kisfiam kárára. Igyekszem az idővel úgy logisztikázni, hogy azokon a napokon megyek programozni, amikor Nolen az apukájával van. Természetesen a nagyszülők is sokat segítenek, mindig számíthatok rájuk” – fogalmazott Sáfrány Emese, aki jelenleg szingli, de pontosan tudja milyen férfira vágyik.

„Nyitott vagyok, de nem szoktam az egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Anyukám szokta mondani, hogy szerinte nagyok az elvárásaim, de – hangsúlyozom – nem így van. Inkább úgy hiszem, eddig volt alacsony.

Mostanra teljesen kikörvonalazódott, mit szeretnék és mit nem.

Az eddigi kapcsolataimban csak részben voltak meg ezek a tulajdonságok, viszont már olyan férfit keresek, akiben egyben találom meg azokat a dolgokat, amikre vágyom” – fogalmazott.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: MTI/ Marjai János)