Csodás izlandi tájak és egy boldog Tóth Vera - nézze meg az énekesnő legfrissebb, lenyűgöző izlandi szelfijét cikkünkben, ahol a rajongók hozzászólásait is olvashatja.

Tóth Vera, aki mindig is ismert volt utazási szenvedélyéről, most egy igazán lenyűgöző helyszínt választott a kikapcsolódásra. Az énekesnő Instagram oldalán osztott meg egy pillanatképet az utazásáról. 

A festői tájak kedvelői számára Vera választása nem meglepő. Gyakran utazik, akár személyes okokból, akár zenei karrierje miatt. Ezúttal azonban egy különlegesen egyedülálló helyszínt választott: Izlandot. 

Szelfi, valahol, Izlandon…

– írta az énekesnő az Instagram poszt leírásában. 

Vera a férjével, Pauli Zoltánnal együtt utazott el ebbe a téli meseországba, ami várhatóan számos romantikus pillanattal fogja megajándékozni őket.

Tóth Vera követői együtt örülnek az énekesnővel, és érzéseiket számos kedves hozzászólásban fejezték ki. Kommentekben fogalmazták meg irigységüket, jókívánságaikat és saját emlékeiket Izlandról. 

Szép élményeket kívánok!, Érezzétek jól magatokat!

Jó kalandozást, élménygyűjtést! Mi pont most 5 éve, hogy voltunk Izlandon, azóta is visszavágyom!” – írják az énekesnő rajongói.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Velvet)