Hírösszefoglalónkban még: Jákob Zoltán lánya hatalmas házibulit tartott az üzletember otthonában.

Jákob Zoltán

Házibulit tartott Jákob Zoltán lánya a milliárdos üzletember álomotthonában a múlt hétvégén. Jákob egy luxusszállodában várta ki, amíg a fiatalok kiszórakozták magukat, de azért néhány utasítást adott a szórakozás mikéntjéről. 

„A nagyobbik lányom már tizenhét éves, ami annyit tesz, hogy szinte már felnőtt. Persze, hogy egyre inkább törekszik az önállóságra, és az is természetes, hogy a szüleitől elvár némi rugalmasságot és még ennél is több bizalmat. Nekem pedig semmi, de semmi okom nincs arra, hogy ezt a bizalmat ne adjam meg neki” – nyilatkozta az üzletember a Borsnak, majd elárulta, hogyan reagált, amikor a lánya előhozakodott a házibuli ötletével. 

„Nem kezdtem tipikus papolásba, hiszen úgy voltam vele, a gyerekek jó nevelést kaptak, és eleve el lettem volna késve, ha akkor próbálom meg lefektetni egy normális keretek között zajló buli kereteit” – mondta, majd hozzátette:

Bízom a gyerekeimben és fontos számomra, hogy ezt érezzék is.

„A kis csapat bulizott, de minden a legnagyobb rendben zajlott. A piakészletem is érintetlen maradt, legalábbis ránézésre biztosan. Persze, simán megeshet, hogy trükköztek a fiatalok, és amikor legközelebb megkínálok valakit az egyik drágább whiskyvel, csak tea kerül majd a pohárba, de ha így lesz, akkor sem leszek mérges, vagy csalódott, hiszen én is voltam kamasz. Ez persze, csak vicc” – zárta a történetet Jákob. 

Baukó Éva

Sokkot kapott Baukó Éva, amikor szombaton benézte az egyik jelzőlámpát és a villamossínre kanyarodott egy budapesti kereszteződésben. Személyi sérülés szerencsére nem történt, a baleset utóéletéről a Borsnak mesélt az egykori valóságshow-sztár.

„Azt hiszem, soha nem fogom elfelejteni az ütközés pillanatát és azt a néhány másodpercet, amíg nagyjából fogalmam sem volt arról, hogy mi történt. 

Beleégett a retinámba, ahogy a villamos szinte bejött mellém az anyósülésre.

 Én csak ültem ott és mindenre is gondoltam, majd megláttam a szintén halálra rémült villamosvezető hölgyet, aki a hogylétem felől érdeklődött. Bevallom, fogalmam sem volt róla, hogy egyben vagyok- e. Éppen próbáltam realizálni, hogy tudom-e mozgatni a végtagjaimat, de az első kérdésem az volt, hogy jól vannak- e az utasok” – kezdte a lapnak Baukó Éva, akit az incidens után több családtagja is meglátogatott, és a válla is megrándult a balesetben. A Bors arra is kíváncsi volt, hogy Baukóban alakult-e ki félelem a vezetéssel kapcsolatban, vagy szeretne minél előbb újra a volán mögé ülni.

„Megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy van -e bennem valamilyen para. Erre csak egy-két nap múlva tudok majd válaszolni, ha újra lesz autó, amit vezethetek. Az elhatározás megvan, hiszen azt mondják, hogy ha az embert ledobja a ló, azonnal vissza is kell ülni a nyeregbe, ha nem akar egész életében rettegni”

Molnár Anikó

Az OnlyFans-oldalával százezreket kereső híresség majdnem milliárdos lett a napokban. Molnár Anikó hétfő délután közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, hogy egy szám hiányzott, hogy megnyerje a Hatoslottót – szúrta ki a Blikk

„Amikor azt látod, hogy egyetlen szám híján milliárdos lettél, fura érzés kerít a hatalmába... Ez történt velem tegnap” – írta a korlátozott ideig látható Instagram-sztorijábana Molnár.

Persze szomorkodnia így sem kell a modellnek, hiszen 435 ezer forintot zsebelt be az öt találatos szelvénnyel. 

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: Szécsi István/Velvet)