Kása András lányát nemrég jegyezte el a szerelme, az esküvőjüket pedig egyszerre tarthatják az egykori exatlonos menyegzőjével.

Kása András

Az egykori exatlonos családjában nagy a boldogság, ugyanis nemcsak ő talált rá a szerelemre a menyasszonya, Ódor Brigitta oldalán, de nemrég a lánya, Kitti kezét is megkérte a fiatal nő barátja, János. Az eljegyzésről Kása András és jegyese mesélt a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában. Többek között elárulták, hogy a gyűrű kiválasztásában ők is segítettek a vőlegénynek, aki Kitti születésnapján, egy hatalmas virágcsokorral a kezében kérte meg a szerelme kezét.

Mindenki sírt

– mondta Kása András, aki úgy tervezi, hogy a lányával közös esküvőt tart.

Az Exatlon egykori sztárja az unokájáról is ejtett pár szót. Mint azt elmondta, Olivér már fel tud kapaszkodni és állni a kiságyában. Mint ismert, a kisfiú 2022 nyarán, egy horvátországi nyaraláson koraszülöttként jött világra, két nappal később pedig komplikációk léptek fel nála. Előszőr leállt a veséje, majd összeomlott a tüdeje, vérmérgezést kapott, majd át kellett esnie egy szemműtéten és egy agyi beavatkozáson is. Bár a jelenleg egyéves Olivér a nagyapja bevallása szerint nagyon szépen fejlődik, a bal szemére csupán részlegesen lát és a mai napig járnak vele kivizsgálásokra.

Herczeg-Kis Bálint

Herczeg-Kis Bálint és a barátnője, Kelemen Anna nemrég költözött össze egy belvárosi lakásban, ám ezzel együtt egy új projektbe is belevágtak, méghozzá egy furgon lakóautóvá alakításába. A pár azt tervezi, hogy egy nagyobb európai körútra indul, és már úton is lennének, csak a vártnál jobban elhúzódnak a munkálatok. Az átalakításban a fiatalok segítségére vannak a szüleik, nagyszüleik és a barátaik is. Hogy hogyan haladnak, abba a TV2 nézői is betekintést nyerhettek az alábbi riportban.

Herczeg-Kis Bálint és Kelemen Anna első úti céljuknak Szardíniát tervezik, már alig várják a kalandokat. Addig is szokják a közös életet, ami eddig olajozottan működik. Töretlen közöttük az összhang.

Jól megvagyunk, nem bántjuk egymást. Szerencsések vagyunk.

(Borítókép: Kása András. Fotó: Zöld Fanni/Index)