Palvin Barbara hosszú kihagyás után ismét a kifutón tündökölt, ahol a Moncler 2024-es őszi-téli kollekcióját mutatta be a svájci St. Moritzban, bizonyítva, hogy továbbra is az egyik legelismertebb modell a divatszakmában.

Palvin Barbara, a nemzetközileg elismert magyar modell, ismét megmutatta tehetségét a kifutón, egy grandiózus divatbemutatón lépett fel. Barbi, aki már régóta a divatipar egyik csúcsmodellje, az elmúlt években kevesebbet foglalkozott kifutós munkákkal, inkább a fotózásokra koncentrált.

Ez részben annak köszönhető, hogy 174 cm-es magasságával nem a klasszikus kifutómodellek méreteit hordozza, de szépségével és egyedi kisugárzásával mindig is képes volt magára vonni a figyelmet.

A Moncler 2024-es őszi-téli kollekciójának bemutatója adta meg az alkalmat Barbara visszatéréséhez a kifutók világába. Ez a show Svájcban, St. Moritzban került megrendezésre, ahol a modellek egy igazi téli, kültéri környezetben vonultak fel.

Barbara mellett más neves modellek is megjelentek, köztük Taylor Hill, Irina Shayk és Emily Ratajkowski. Barbi öt év kihagyás után is profi módon mutatta be a Moncler legújabb kreációit, bizonyítva, hogy továbbra is a szakma csúcsán van.

(Borítókép: Palvin Barbara. Fotó: Getty Images)