Akkor és most: a Vad Angyal szereplői 25 év alatt hihetetlenül megváltoztak! Felismeri őket?

Amikor a Vad Angyal című sorozatot először vetítették, kevesen gondolták volna, hogy a szereplői még egy negyed évszázaddal később is a közfigyelem középpontjában maradnak. A 1998-as premier óta jelentősen átalakultak a karakterek megformálói.

Ebben a retrospektív összefoglalóban bemutatjuk, hogyan alakultak át az évek folyamán.

  • Natalia Oreiro, aki a Vad Angyal sorozatban Milagrosként lett ismert, 46 évesen is aktívan szerepel filmekben és sorozatokban. Az életében egy nagy boldogság, hogy 2001-ben hozzáment Ricardo Mollo zenészhez, ami azt mutatja, hogy az igazi szerelem nem csak a filmekben létezik. 
  • Gabriela Sari, aki Gloria karakterét formálta meg, 47 éves korában az anyaságot és az influencer pályát választotta. Mint a L'Oréal Paris egyik arca, sikeresen ötvözi a közösségi média világát a személyes életével.
  • Marcelo Mazzarello és Facundo Arana is szépen haladtak előre karrierjükben a Vad Angyal óta. Mazzarello továbbra is a TV sorozatok világában tevékenykedik, Arana pedig, aki még 51 évesen is hálás a sorozatnak, hogy híres lett tőle, mostanra már csak olyan munkákat vállal el, amik igazán fontosak neki, és több időt tud a családjával tölteni.
  • A sorozat egyik legszomorúbb története Osvaldo Guidi-é, aki Bernard szeretnivaló inas szerepében tűnt fel. 2011-ben, 45 éves korában felakasztotta magát az irodájában. A tragikus esemény hátterében álló okok máig tisztázatlanok, viszont felvetődtek olyan spekulációk, hogy a színész a saját neméhez fűződő vonzalmát családja nem tudta elfogadni, ami végül tragédiához vezetett.
  • Verónica Vieyra, aki a sorozatban Ivo húgát, Victoriát játszotta, már egy ideje (2005 óta) nem szerepel filmekben vagy sorozatokban, helyette a családjára összpontosít. 

(Borítókép: Natalia Oreiro. Fotó: Getty Images)