Baukó Éva autóbalesetet szenvedett, egy villamossal ütközött. Fizikailag nem sérült meg, de a történteket figyelmeztető jelnek veszi.

Baukó Éva

Baukó Éva, a közismert magyar személyiség, nemrégiben egy súlyos közlekedési baleset részese volt, amikor autójával egy villamossal ütközött. A baleset következtében autója teljesen totálkáros lett, Éva azonban szerencsére fizikailag sértetlenül megúszta az incidenst.

A jó Istennek adtam hálát, hogy életben maradtam!

– mondta Éva, aki szerint a baleset egy figyelmeztető jel lehet számára, hogy változtasson eddigi életmódján. 

„Szeretnék egy használt autót vásárolni” – tette hozzá, elismerve, hogy a baleset az ő figyelmetlensége miatt történt. „Bevallom, figyelmetlen voltam. Ez egy nagyon veszélyes kereszteződés, és én elnéztem a lámpát.”

Éva elmondása szerint a baleset pillanatában érzékelte a hatalmas csattanást, de fizikailag nem esett baja. A balesetet követően gyorsan a nyilvánosság figyelmének középpontjába került, miután egy járókelő fotót készített róla, és eladta a sztorit az egyik újságnak.

A közösségi médiában a baleset kapcsán Éva számos kemény kritikát kapott, amire ő indulatosan reagált: 

„Legyünk már emberségesek, nem?” – mondta, hozzáfűzve, hogy a helyszínen viszont mindenki rendkívül segítőkész volt vele.

Marsi Anikó 

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor, akik még a balatoni házuk felújítását sem fejezték be, már új kalandba kezdtek. A népszerű műsorvezető, Marsi Anikó a TV2 Mokka című műsorának stábját fogadta otthonában, ahol egy különleges ajándékot is bemutatott, amit azonnal használatba vett a kamerák előtt.

Anikó megosztotta, hogy barátai segítségét kérte a felújításban, amikor őket látogatóba hívta. A TV2 sztárja büszkén mutatta be az eddig beszerzett bútorokat és részletezte, hogy milyen állapotban van jelenleg a projekt, amelybe nemrég kezdtek bele. 

Úgy érzem, mindig kell valamit csinálnom 

– mondta Anikó, érzéseit férje, Gyarmati Gábor is megerősítette.

A házaspár őszintén beszélt arról is, hogy néha vitáznak a sok feladat és döntés miatt.

„Szoktunk vitázni” – árulta el Marsi Anikó, kiemelve, hogy a véleménykülönbségek ellenére a közös munka és a kihívások kezelése megerősíti kapcsolatukat.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán és Betti, akik korábban együtt voltak a Nagy Ő műsorban, most már biztosan külön utakon járnak. A szakítás után nem sokkal Betti közösségi médián keresztül tudatta, hogy újra szerelmes, és boldogan mutatta be új párját.

Zoltán bevallotta, hogy féltékenységet érzett, amikor értesült róla, hogy Bettinek új partnere van, de mégis elismeréssel nyilatkozott róla:

„A tekintete őszinte és odaadónak tűnik. Boldognak tűnnek együtt, de nem ismerhetik egymást olyan régóta, mivel Bettivel nemrég döntöttünk a szakítás mellett” – mondta Zoli, aki a közösségi oldalon keresztül ismerkedett meg volt szerelme új párjával.

A közösségi média kommentelői szerint Betti gyorsan továbblépett, ami Jákob Zoltánt sem hagyta érzéketlenül. 

Ez azt mutatja, hogy köztünk soha nem lesz már semmi

– fogalmazott Zoli.

(Borítókép: Baukó Éva. Fotó: Velvet)