Reggeli hírösszefoglalónkban még: kibékültek a Tápai-testvérek, lehet, hogy amputálni kell Schmuck Andor lábujját.

Tápai Andi és Tápai Szabina

Tápai Andi sokáig másodhegedűsnek érezte magát híres testvére mellett, de ma már igyekszik a Biblia tanításai szerint élni és így testvérével, Tápai Szabinával is egyre jobb kapcsolatot ápolnak egymással. 

„A hit a családunkban szinte ismeretlen fogalom volt. Sosem beszélgettünk ilyen dolgokról, sőt, egyáltalán nem hittem Isten létezésében. Anyukámmal ugyan mindig szoros lelki kapcsolatban álltam, ám apu zárkózottabb típus volt, a nővéremmel pedig nem igazán értettük meg egymást. Szabival korábban nem voltunk túl jó testvérek, teljesen más a természetünk. Ő egy cserfes, pörgős csaj, én sokkal nyugodtabb, intellektuálisabb természet vagyok, még ha a külsőm másról is árulkodik. Apuval pedig idővel kissé eltávolodtunk egymástól, mert az volt az érzésem, hogy neki csak Szabi van, mivel ő a híresebb, sikeresebb, én pedig amolyan másodhegedűs vagyok a családban. Sokáig harcoltam apukám szeretetéért, de mert ő nehezebben mutatta ki az érzéseit felém, egy idő után felhagytam azzal, hogy közelebb kerüljek hozzá” – nyilatkozta a Story magazinnak a fiatalabb Tápai testvér.

Schmuck Andor

Könnyen elképzelhető, hogy le kell vágni Schmuck Andor lábujját. A politikust jelenleg cukorbetegség miatt kezelik egy szanatóriumban.

„Oxigénfürdőt kapok annak érdekében, hogy javuljon az állapotom, és ne kelljen levágni az egyik lábujjamat”

– mondta a politikus, aki azt is megjegyezte, most arra van nagyobb esély, hogy nem kell semmit sem vágni, így „10 ujjal tudja majd járni a kampányt”, ugyanis a tervek szerint elindul Budapest Belváros-Lipótváros polgármesteri székéért – írta meg az RTL.

Ernyey Béla

Ernyey Béla évekkel ezelőtt találta meg a boldogságot 38 évvel fiatalabb szerelme, Dóra oldalán és azóta is remekül kiegészítik egymást. A 81 éves színész azonban nem tűri, ha kedvesét bántják. A Story magazinnak meséltek arról, hogy egy legutóbb egy közösségi médiás bejegyzés akasztotta ki Ernyey-t. „Normális, hogy Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége lemondott a jogászkarrierjéről, mert a férje megkérte rá? Szerintem nem az!” – tette fel a nem túlságosan jóindulatú kérdést egy nagy követőbázissal rendelkező üzletember a közösségi médiában. 

„Leszögezem, hogy a mondatok szerzőjével soha nem találkoztam, így semmilyen személyes konfliktus nem áll annak a hátterében, hogy az illető azóta üldöz minket, amióta Dórival elkövettük azt a 'bűnt', hogy egymást választottuk. Mert a jelenség, hogy a kapcsolatunkat pellengérre állítja, sajnos, nem új keletű. Így ezen nem is lepődöm meg, mégis elszomorít, hogy újra és újra megtapasztalom, hogy amíg én egész életemben igyekeztem úgy élni, hogy senkit ne zavarjak, addig velem kapcsolatban jó páran nem érzik az etikai határokat” – reagált Ernyey.

(Borítókép: Ernyey Béla. Fotó: Beliczay László/MTI)