Dr. Csernus Imre őszintén vallott a múltjáról a TV2 kameráinak. Mint elmondta, fiatalon önértékelési problémákkal küzdött, a gondjai elől pedig káros szenvedélyekbe menekült.

Dr. Csernus Imre

Dr. Csernus Imre tíz évvel ezelőtt úgy döntött, hogy Noszvajra költözik az egészsége megőrzése érdekében. A pszichiáter nem kertelt, a TV2 kameráinak elmondta, hogy fiatalon önértékelési problémákkal küzdött és többször is mélypontra került.

Fű volt, rövid ideig volt közöm a heroinhoz

– mesélte a pszichiáter, aki végül a tanulmányai érdekében letette a drogot. Az interjú során a szakember közismert temperamentuma is szóba került. Mint kiderült, alapvetően nem egy ordibálós ember. „Rájöttem arra, hogy a legtöbb embernek komoly gondjai vannak valaki más által megélt agresszióval, és ezt rám vetítik, mert azt a tónust használom" – magyarázta dr. Csernus, aki a családja kapcsán is ejtett pár szót. Mint kiderült, a felesége lányai Budapesten laknak, míg ők békében éldegélnek Noszvajon. 

Veréb Tamás

Veréb Tamás nemrég töltötte be a 30. életévét, az alkalomból pedig arra kérte a rajongóit, hogy rászoruló állatokon segítsenek. A Mokkában elárulta, az ő kutyája is menhelyről származik, ezért kiemelten fontos számára a kisállatok megsegítése. Bár ajándékot nem kért, a nagy napot természetesen megünnepelte a barátaival, akik azzal biztatták, hogy igazán csak most kezdődik majd az élete. „Azon az úton vagyok, hogy ezek megtörténjenek. Szakmailag és magánéletben is” – nyilatkozta az énekes.

Ábel Anita

Ábel Anita csatlakozik szombat este a Mutasd a hangod! csapatához, a nehéz munkáról a Mokka adásában vallott. Mint elmondta, rettenetesen izgalmas és szórakoztató a műsor, ám a feladat csak profi énekeseknek való.

Nagyon csalóka az egész, ők gyakorolnak, tátognak, profin csinálják.

A színésznő elárulta, hogy egy-egy versenyzőnél sikerült betalálnia, ám olyan is akadt, akinek az esetében tévedett. Hozzátette: van, akinek kérdés nélkül a színpadon a helye.

(Borítókép: Csernus Imre. Fotó: Németh Kata/Index)