Johnny Depp kijelentette, hogy egymillió alpakkáért és 300 millió dollárért sem szerepelne újra Disney-filmben, ezért a stúdió egy színésznőnek adja Jack Sparrow szerepét.

Valószínűleg keveseknek kell bemutatni Johnny Depp ikonikus karakterét, Jack Sparrow-t, azonban a következő filmekben már más fogja megeleveníteni a Karib-tenger kalózainak különös kapitányát, ugyanis amikor Amber Heard beperelte férjét, Johnny Deppet, akkor a Disney kijelentette, hogy nem kérnek többet a durva vádakkal megtámadott, 60 éves színészből. A nagy figyelmet kapott tárgyalás azóta már lezárult, a pert Depp nyerte meg, ami után a stúdió megpróbálta visszacsábítani a színészt, de egyelőre nem tudták meggyőzni.

vt magazin számolt be arról, hogy a tárgyalások után Depp egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy ha a Disney 300 millió dollárral és egymillió alpakával érkezne hozzá, ő akkor sem térne vissza a Karib-tenger kalózaihoz.

„Jack Sparrow kapitány egy olyan karakter volt, akit az alapoktól kezdve felépítettem, és nagyon sokat tettem bele. Dolgoztam ezeken a filmeken ezekkel az emberekkel, és számtalan saját átírásomat, párbeszédemet, jelenetemet, viccemet beletettem.

Nem egészen értettem, hogy egy ilyen hosszú és meglehetősen sikeres kapcsolat után hogyan váltam a Disney számára hirtelen bűnössé, amíg be nem bizonyították az ártatlanságomat

– fogalmazott egy interjúban Johnny Depp.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miképpen fog elkészülni egy új Karib-tenger kalózai film a híres színész nélkül. A lap szerint egy 28 éves amerikai színésznő, Ayo Edebiri nevét dobták be, aki a Karib-tenger kalózai 6-ban főszerepet játszhat egy Anne nevű karakterként.

(vt magazin)

(Borítókép: Johnny Depp a Karib-tenger kalózaiban. Fotó: NorthFoto)