Ben Affleck őszinte vallomásában elmeséli, hogyan mentették meg az életét feleségei.

Hollywoodban ritkán hallani olyan őszinte vallomásokat, mint amit Ben Affleck tett nemrégiben, amikor nyíltan beszélt arról, hogy élete legnehezebb pillanataiban hogyan álltak mellette feleségei.

A színész, aki a kilencvenes évek végén vált egyik legkeresettebb filmsztárrá, és olyan blockbuster filmekben szerepelt, mint az Armageddon és a Pearl Harbor, mélyen személyes interjúban osztotta meg, hogy Jennifer Garner, az exfelesége, és Jennifer Lopez, a jelenlegi felesége, hogyan voltak képesek megmenteni az életét.

„Kénytelen voltam rehabilitációra menni, mert nem volt más kiút. Jenniferrel (Garner – a szerk.) 2015-ben váltunk el, mert elviselhetetlen voltam. Azonban mindvégig támogatott és sikeresen végigcsináltam a rehabilitációt, nem is tiltotta el a gyermekeinket tőlem. Köszönettel tartozom neki, fantasztikus nő” – ismerte el Ben Affleck, aki nyíltan beszél a múltjáról és annak kihívásairól.

A sors iróniája, hogy Ben Affleck élete szerelmével, Jennifer Lopezzel is egy hullámzó kapcsolaton ment keresztül, mielőtt 2022-ben újra összeházasodtak, és ezzel Hollywood álompárjává váltak. 

„Azt hiszem, Jen életem szerelme, mindig is így volt ez, csupán időnek kellett eltelnie, hogy egymásra találjunk. Mellette lehetek igazán boldog és végre magam mögött hagyhattam a múlt kudarcait és botrányait. Nélküle lehet, hogy újra elsüllyedtem volna” – árulta el Affleck, megmutatva, milyen fontos szerepet játszottak életében a szerelmi kapcsolatai.

(Borítókép: Ben Affleck élete szerelmével, Jennifer Lopezzel. Fotó: Getty Images)