Gáspár Bea fogyásának titkait reklámozó posztja viharos reakciókat váltott ki követői körében, akik hitelességének hiányát és a korábbi gyomorműtéte elhallgatását kritizálták.

Gáspár Bea, a Konyhafőnök VIP koronázatlan királynője megpróbálta megosztani "fogyásának titkát" egy kétes hírű termék népszerűsítésével. Bea, aki korábban gyomorműtéten esett át, úgy tűnik, nem számított arra a reakcióra, amelyet követői körében kiváltott.

„Az életmódváltás az egyetlen út!" – hangoztatta egy kommentelő, sugallva, hogy Bea ajánlása nem más, mint átverés. A közösségi média komment szekciói gyorsan forrongó tengeré váltak, ahol a csalódott rajongók és a kritikusok írása lepte el az oldalt. 

Bea, ne légy, olyan, mint a többi celeb ezekkel a nevetséges hirdetésekkel!

– figyelmeztetett egy másik.

Néhányan úgy vélték, hogy Bea nem vette figyelembe, hogy korábbi súlyvesztésében milyen nagy szerepet játszott a műtéti beavatkozás. „Bea asszony, említened kellene a műtétet is, ez így nem elég hiteles” – szólította fel egy hozzászóló. 

Az internet nem felejt, és úgy tűnik, hogy Bea követői sem. A kétkedés és a csalódottság hangjai között néhány hűséges rajongó próbálta megvédeni kedvencüket, de a negatív hangulat erőteljesebbnek bizonyult.

Miközben Bea az „életmódváltás” mantráját hangoztatta, a közösség visszhangja egyértelmű volt: a hitelesség kulcsfontosságú, és a múltbeli műtéti beavatkozások eltitkolása vagy figyelmen kívül hagyása csak olaj volt a tűzre. 

Bea, imádlak, de ez vicces. Semmit nem segít magában

– zárta röviden egy rajongó, miközben mások egyszerűen „Kamunak” bélyegezték az egészet. A botrány közepén álló Bea még nem reagált a kritikákra. 

(Borítókép: Gáspár Bea. Fotó: Trenka Attila/Index)