VV Szandika harci kesztyűt húzna, hogy a nők nevében szembeszálljon Alekosz „ Görög hőssel", kritizálva az etikátlan viselkedését és kiállva a női méltóság mellett.

VV Szandika, a Valóvilág egykori sztárja, készen áll arra, hogy a nők nevében kesztyűt húzzon, és a ringben szembenézzen Alekoszal, a „Görög hőssel". Szandika, aki korábban egy időben lakott Alekoszal a reality show villájában, és rövid ideig közel kerültek egymáshoz, most kemény üzenettel rukkolt elő.

Sokszor gondoltam már arra, hogy szívesen megmutatnám Alekosznak, milyen, amikor egy általa lenézett nő visszavág

– osztotta meg Szandika a Riposttal. A nők méltóságának védelmezőjeként állítja magát be, Szandika nem rejti véka alá harci kedvét: „Meglepetéseket okoznék neki, beleértve a fej-, arccsont- és bordafájást is.”

Szandika elszántsága azonban egy nagyobb akadályba ütközik: hiányzik az a sportszövetség vagy gálaszervező, aki hajlandó lenne megrendezni ezt a különleges meccset, amelyet Szandika etikai küldetésnek tekint.

Ez nem csak sport, hanem egy nők iránti tiszteletet sértő magatartás elleni állásfoglalás is lenne

– magyarázza, csalódottságát nem titkolva Alekosz etikát nélkülöző viselkedése miatt.

Szandika küldetése túlmutat egy egyszerű meccsen; egyfajta női méltóságért folytatott harcnak tekinti azt. „Minden nő nevében szállnék szembe vele, és bár nem biztos, hogy győznék, de néhány jól irányzott ütést mindenképpen bevinnék!” – zárja le határozottan Szandika, jelezve, hogy bár a fizikai csata még várat magára, a szellemi harcot már elkezdte.

(Borítókép: VV Szandika. Fotó: Bakró-Nagy Ferenc/Velvet)