Millenárisként máig fejből fújjuk szinte minden számukat, hiszen a hétvégi bulik elengedhetetlen zenéjét biztosították évről évre: a Cascade nevű német formáció nagyban meghatározta a kétezres évek elektronikus zenei világát, ám a megalakulásuk óta 20 év telt el. Mutatjuk, hogy néz ki ma a frontemberük, az egykor bombázó énekesnő, Natalie Horler.

Húsz éve, 2004-ben alakult a német elektronikus zenei formáció, a Cascada. A What Hurts The Most, az Evacuate The Dancefloor és az Everytime We Touch című számok szövegeit a mai napig hibátlanul tudnánk idézni, hiszen nem telt el úgy hétvége a 2000-es évek második felében, hogy ne a Cascada egyik zenéje alatt füstölt volna a parkett a lábunk alatt. A sikerükhöz pont a legutóbb említett zeneszám kellett: bár az Everytime We Touch 2004-ben jelent meg, egy évet váratott magára az áttörés, majd miután világszerte hallgatták a dalt, 2006. február 21-én felkerült a US-American Charts Top 10-es listájára. Augusztusra a brit listákon elérte a 2. helyet, sőt Írországban az elsőt. Az album dupla platinalemez lett, 2007-ben másodjára is kiadták.

A lemezzel 2007-ben a formáció elnyerte a World Music Awards (WMA) Legkelendőbb német előadójának járó díjat, illetve jelölték Natalie Horlert a legkelendőbb női pop-előadó címre.

Bár végül nem az énekesnő nyerte el az elismerést, nagyon is kelendő volt, illetve egyaránt az lett volna a férfiak körében. Rengeteg fiatal tizen- és huszonéves férfi ábrándozott a szőke bombázóról, aki a videóklipekben úgy tekerte, mint senki más. Az Everytime We Touch klipje 2007-ben jött ki, Horler akkor 26 éves volt.

A Cascada egészen 2010-ig tarolt, majd az abban az évben megjelenő számuk, a Pyromania már egy új, elektro-pop hangzást kapott. Ezt egyre több szám követte már az új zenei stílusban, végül 2011-ben kiadták az Original Me című negyedik, egyben utolsó stúdióalbumukat. A formáció azóta is aktív, habár új lemezt nem adtak ki, csak feldolgozásokat. Szélesebb körben 2013-ban lehetett utoljára hallani róluk, amikor az Eurovíziós Dalfesztiválon a 21. helyen végeztek az induló 26 ország közül. 2014-óta napjainkig főleg a turnékra összepontosítanak, illetve rendszeresen gyártanak új számokat. Ezen a téren 2015-ben tartottak egy két éves szünetet, ám azóta nincs megállás, Natalie Horler pedig az idei 20 éves fordulóra egy igazi különlegességgel készül a rajongóknak. Az énekesnő egyébként alig változott valamit a húsz év alatt, mutatjuk, hogyan néz ki ma!

(Borítókép: Natalie Horler 2007-ben. Fotó: Getty Images)