A kanadai sztár tudja, hogy nem szabad Taylor Swift ellen fogadni.

Február 11-én, vasárnap összecsapott a Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers az 58. Super Bowl-on. Az amerikai futball legnagyobb eseményére mindig számtalan sztár látogat ki, ráadásul az idén a világ jelenleg talán leghíresebb énekesnője, Taylor Swift is érdekelt volt, ugyanis párja, Travis Kelce a Kansas City Chiefs csapatát erősíti. Azonban nem csak az énekesnő szorított a Kansas sikeréért a hétvégén, hanem Drake is, aki elképesztő fogadást tett a mérkőzés előtt.

A kanadai énekes Instagram-oldalán osztotta meg, hogy 1,15 millió dollárt, azaz több mint 410 millió forintot tett a Missouri állambeli csapat győzelmére.

.

Nem fogadhatok a Swiftie-k ellen

– írta posztjában a rapper. A mérkőzés végén aztán mind a két sztár örülhetett, ugyanis a Kansas hosszabbításban 25-22-re nyerni tudott. Drake a győzelemmel 844 millió forintot zsebelhetett be, ugyanis több mint kétszeres szorzó volt a Chiefs-re.

A Super Bowl-on volt egyébként magyar szereplő is, ugyanis a mérkőzés egyik szünetében a Pfizer gyógyszergyár reklámját is leadták, amiben feltűnt a 2023-ban fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjjal elismert kutatóbiológus, Karikó Katalin is – olyan legendás tudósok mellett, mint Albert Einstein, Alexander Fleming, Galileo Galilei vagy Isaac Newton.

(Borítókép: Drake. Fotó: GettyImages)