A múlt hétvégén a Kansas City Chiefs legyőzte a San Francisco 49ers csapatát a Super Bowl amerikaifutball-bajnokságon. A győztes csapatot erősítette Taylor Swift párja, Travis Kelce is, akinek az énekesnő egy hatalmas csókkal gratulált.

Taylor Swift a Super Bowl előtti napon még Tokióban lépett fel, majd magángépével egyenesen Las Vegasba utazott, hogy az első sorból szurkoljon szerelmének, a Kansas City Chiefs csapatát erősítő Travis Kelcének. Az énekesnő jelenléte biztos nagy hatást gyakorolt a sportolóra, aki a hosszabbításban végül győzelemre vezette a csapatát.

„Úr Isten” – kiáltott fel Taylor Swift, amikor a meccs végén átölelte a szerelmét, majd többször is megpuszilta. „Hihetetlen” – tette hozzá, megveregetve Kelce vállát. A fotósok ekkorra teljesen körbevették a párt és a legintimebb pillanatukat is sikerült kristálytisztán megörökíteniük.

Taylor Swift február 10-én este Tokióban adott koncertet a The Eras Tour részeként, ám amint letette a mikrofont, szállt is fel a gépére, hogy biztosan odaérjen a február 11-én rendezett Super Bowlre. Bár a japán főváros és Vegas között 13 óra a repülőút, az énekesnőnek a Tokió javára írható 17 órás időeltolódás is a hasznára volt, ami azt jelenti, hogyha a szombat este 10 óra körül véget érő fellépés után azonnal útnak indult, akkor amerikai idő szerint szombat este 6-7 óra körül szállt le, vagyis még ki is pihenhette magát a nagy meccs előtt.

A bajnokságon Swift az Allegiant Stadium VIP-részlegében foglalt helyet a barátaival, Ice Spice-al, Blake Lively-vel és Lana Del Rey-el, de együtt szurkolt Kelce szüleivel, Donnával és Eddel, a bátyjával, Jasonnel és Jason feleségével, Kylie-val is. Mind együtt izgulták végig a legizgalmasabb pillanatokat, amelyekből akadt bőven, hiszen a végeredmény is csak a hosszabbításban dőlt el. Az énekesnő teljesen beleélte magát a meccsbe, miközben sörrel a kezében szurkolt a szerelmének, aki a csapatával végül sikert aratott: a Kansas City Chief 25-22-re verte a San Francisco 49ers-t, ezzel megőrizve bajnoki címét.

A nagy győzelem után Taylor Swift egyből a pályára sietett, hogy személyesen gratuláljon Travis Kelcének. Szó szerint a nyakába ugrott, többször megpuszilta majd egy hatalmas csók is elcsattant köztük, miközben többször szerelmet vallottak egymásnak. A megható pillanat után nem sokkal a sportoló visszavonult az öltözőbe, hogy egy kis időt töltsön a csapattársaival.

Taylor Swift már a kezdetektől teljes vállszélességgel támogatja Kelcét, azóta, hogy tavaly szeptemberben nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat. A szerelmesek két hónappal azután jöttek össze, hogy az NFL-sztár egy podcastben kifejezte az énekesnő iránti érdeklődését, majd egy koncertjén is részt vett a The Eras Touron. Ezt követően Swift is rendszeresen ellátogatott a sportoló meccseire, a Super Bowl-mérkőzés előtt a Baltimore Ravens elleni küzdelmen is jelen volt januárban, amikor a Kansas City Chiefs biztosította a helyét a bajnokságban.

(Borítókép: Travis Kelce és Taylor Swift. Fotó: Getty Images)