Jákob Zoltán, a jószívű milliárdos, meglepett egy nehéz sorsú kisfiút, aki hatalmas meglepetéssel fogadta az üzletember nagylelkű ajándékát.

Jákob Zoltán újabb figyelemre méltó jócselekedetével bizonyítja, hogy szíve valóban aranyból van. Nem először fordul elő, hogy a magyar milliárdos, aki jól ismert jótékonykodásáról és nagylelkűségéről, előveszi pénztárcáját a rászorulók megsegítésére. Ezúttal egy hátrányos helyzetű kisfiút lepett meg egy nagy értékű ajándékkal, ami nyilvánvalóan hatalmas meglepetés volt számára.

A kisfiú reakciója a videón, amelyet Jákob megosztott közösségi oldalán, magáért beszél. A megható pillanatokban látható, ahogy a fiú nem talál szavakat, amikor kezébe kapja a várva várt ajándékot, egy vadonatúj iPhone-t, ami nem csak egy telefon számára, hanem egy olyan gesztus is, ami megmutatja neki, hogy vannak emberek, akik törődnek vele.

Jákob Zoltán korábbi jótékonykodásai, az általa támogatott kezdeményezések, mint a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe adományozott laparoszkópos sebészeti eszközök, a szentendrei autistaiskola számára vásárolt okostábla, vagy egy autista fiú terápiájának kifizetése, mind hozzájárultak számos gyermek életének javításához. Az, hogy egyik Ferrariját is felajánlotta jótékony célból, csak tovább erősíti elkötelezettségét a társadalmi felelősségvállalás iránt.

Ezek a cselekedetek nem csak a közvetlenül érintetteknek jelentenek segítséget, hanem inspiráló példaként szolgálnak mások számára is, arra ösztönözve őket, hogy ők is tegyenek jót. Jákob Zoltán nagylelkűsége és az általa végzett munka pozitív hatással van a közösségre, és remélhetőleg további támogatókat inspirál.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)