Valentin-napon Rubint Réka szerelmes fotókkal és üzenettel fejezte ki háláját, hogy már 23 éve van együtt férjével, Schobert Norbival.

A sztárok sem maradnak ki a Valentin-napi őrületből. Mint mindenki más, így ők is megosztják a világgal, mennyire szerelmesek. Rubint Réka, a népszerű fitneszedző, sem hagyta ki ezt a különleges napot, és romantikus fotókkal vallott szerelmet férjének, Schobert Norbinak.

 A Valentin-nap reggelén a tévéműsorban Tihanyi Peti és Papp Gergő is megosztották gondolataikat a szerelemről. De a nap igazi romantikus pillanatát Rubint Réka szállította, aki Instagram-oldalán keresztül mutatta meg a kapcsolata legszebb pillanatait.  

Réka üzenetében megosztotta a hosszú és boldog kapcsolat titkát követőivel:

„A legnagyobb bajban, a legszorosabban összezárni, mindig, minden körülmény között. Mert így SOHA nem eshet rés a pajzson... a szerelmünk pajzsán, ami 23 év alatt mindennél erősebbé vált!” – írja szeretettel teli üzenetében. 

Ezzel a gondolattal nem csak Norbinak, de minden követőjének is üzent, hogy a valódi szeretet és összetartás ereje minden nehézségen átsegít.

Szeretlek Kics! Boldog Valentin-napot!

– zárja bejegyzését Réka, ezzel is jelezve, hogy a szeretet és a hűség évtizedek alatt is csak erősödik közöttük.

Borítókép: Rubint Réka és Schobert Norbi. Fotó: Papajcsik Péter/ Index)