Többféle becenévvel is illeti Taylor Swiftet újdonsült szerelme, a Kansas City Chiefs bajnoka, Travis Kelce. A amerikai futball játékos a múlt hétvégi Super Bowl győzelem után a kamerák előtt bukott le.

Mint azt a Velvet is megírta, a Kansas City Chiefs a múlt vasárnapi Super Bowl amerikaifutball-bajnokság hosszabbításában 25-22-re verte a San Francisco 49ers-t, ezzel megőrizve bajnoki címét. A mérkőzésen természetesen a Chiefs játékosának, Travis Kelcének a szerelme, Taylor Swift is részt vett, aki a barátaival és a sportoló családjával a VIP-részlegben foglalt helyet. A meccs után az énekesnő a pályára sietett és egy hatalmas csókkal gratulált a párjának.

Amikor az énekesnő Kelce nyakába ugrott, a focista egy eddig nem hallott becenéven szólítva köszönte meg neki, hogy személyesen támogatta őt, holott előtte nap még Tokióban lépett fel.

Köszönöm, hogy eljöttél, bébi

– fogalmazott a sztárjátékos, aki korábban úgy is hivatkozott a szerelmére, mint „édeske”, illetve a vezetéknevéből is kreált neki egy becenevet, amely nem más, mint a „Tay”. 

„Köszönöm, hogy átszelted értem a világot. Te vagy a legjobb bébi, a legeslegjobb!” – folytatta a hálálkodást a pálya közepén Travis Kelce, aki később a Chiefs afterpartijára is magával vitte a szerelmét, valamint annak barátait, sőt még a szüleit is. A 14-szeres Grammy-győztes énekesnőt a Las Vegas-i Resorts Worldben található Zouk Nightclubban többször is levideózták, amint a kedvesével táncol, valamint ő maga is posztolt az eseményről egy TikTok-videót, amelyen a szüleivel szerepelt. 

Taylor Swift és Travis Kelce tavaly szeptemberben tette hivatalossá a kapcsolatát, miután hónapokig találkozgattak titokban. Nyilvánosan októberben látták őket először együtt.

(PageSix)

(Borítókép: Taylor Swift és Travis Kelce. Fotó: Getty Images)