Íme a csütörtök reggeli hírösszefoglalónk!

Berki Mazsi

Az ismert sztár Valentin-napra egy különleges ajándékkal lepte meg rajongóit: közzétette az első igazi közös képet üzletember párjával, akivel már több mint egy éve alkotnak egy párt. A közösségi médiában eddig szigorúan őrizték magánéletüket, de most egy romantikus gesztussal törték meg a csendet.

Tavaly május óta hivatalos, hogy Mazsi újra párkapcsolatban van. A választott férfi nemcsak Mazsi, de lánya számára is megfelelő társnak bizonyult. A székesfehérvári üzletember először a Sztárbox eseményén tűnt fel Mazsi oldalán, ahol izgatottan szurkolt szerelmének. Eddig a nyilvánosság elől óvatosan elrejtőzködő pár most egy bátor lépéssel előállt: megosztották az első hivatalos közös fotójukat.

Berki Mazsi Instagram-bejegyzésében így vallott: 

Egy kép, amit még nem mutattam senkinek. Az első közös képünk.

Az üzenet mellé egy szívhez szóló bejelentés is érkezett: „Ő az én Valentinom.”

 Patai Anna

Tíz évvel ezelőtt robbant be Patai Anna a köztudatba, amikor még csak egy 10 éves kislányként tündökölt a Megasztár színpadán. Az évek során sok minden változott: ma már 25 éves, és boldog házasságban él. A 2010-es évek egyik kedvenc énekesnője volt, aki tinédzserként lett ismert, ma már egy boldog és kiegyensúlyozott felnőtt nő, aki a magánéletében is megtalálta a boldogságot.

Anna és Bence története olyan, mint egy modern kori mese - gyerekkori szerelmükből érett felnőtt kapcsolat lett, amely tavaly az esküvőjükkel érte el a csúcspontját. 

Tiniszerelem volt a miénk, és régóta terveztük, hogy összeházasodunk

– mondta Anna a Story magazinnak adott interjúban. 

„Szerintem a házasság mindig szorosabbá tesz egy köteléket, mi is úgy érezzük, az, hogy hivatalosan összekötöttük az életünket, megkoronázta a szerelmünket.”

Az énekesnő szerint a boldog házasság titka a nyitottság és a kommunikáció. „Fontos, hogy mindenről tudjunk beszélni a házastársunkkal” – emeli ki Anna, hozzátéve, hogy az együtt töltött minőségi idő is kulcsfontosságú egy sikeres kapcsolatban.

Mindig találjunk időt arra, hogy kettesben legyünk a párunkkal.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi, a népszerű zenész már hét éve próbálkozik a mocsai kastélyának értékesítésével, de a több milliárd forintos ingatlan továbbra is gazdát keres. A 63 éves trombitaművész jelenleg börtönbüntetését tölti, és az ügyvédei szerint a kitűzött 3 év 6 hónapból már csak alig egy évet kell csak rácsok mögött töltenie, ha minden a tervek szerint alakul.

A Blikk információi szerint Lajcsi birtoka már évek óta a piacon van, de eddig senkinek sem sikerült megvennie. A Story magazin szerint a zenész először 2,5 milliárd forintért próbálta eladni a 13 ezer négyzetméteres luxusbirtokot, amely bűnügyi zár alá kerülése miatt egy időre elérhetetlenné vált az érdeklődők számára. A későbbiekben, a birtok értékét 3,6 milliárd forintra emelve, Lajcsi úgy döntött, hogy feldarabolja a területet, remélve, hogy így könnyebben túlad rajta.

A kisebb parcellák 60, 165 és 235 millió forintos irányárakon kerültek piacra, beleértve egy 420 négyzetméteres vadászházat is, amelyben a zenész maga is élt egy ideig. A birtokon található egy 120 hektáros halastó is, amely számos szabadidős tevékenységre ad lehetőséget, mint kirándulás, lovagolás, íjászat, vadászat, halászat, valamint motoros ernyő és siklóernyő használatára, sőt helikopterrel történő leszállásra is alkalmas.

Jelenleg a luxusbirtok 4,9 milliárd forintos áron keresi új tulajdonosát. A főépület egy 1868 négyzetméteres, 33 szobás és 22 fürdőszobás ingatlan, amely igazi luxust kínál a leendő vásárlónak. Galambos Lajos és megbízottjai továbbra is reménykednek, hogy a birtok hamarosan megtalálja új gazdáját. 

Russell Brand

Russell Brand, a brit színész és humorista szexuális zaklatási botránya nem csitul, miután egy újabb nő lépett elő azzal a váddal, hogy Russel Brand szexuálisan zaklatta egy filmforgatás során. A színész, aki korábban már több hasonló váddal szembesült, határozottan tagadja az újabb állításokat, beleértve azt is, hogy egyáltalán találkozott volna az őt vádoló nővel.

A botrány tavaly szeptemberben robbant ki, amikor öt nő vádolta meg Brandet szexuális zaklatással és erőszakkal.

A színész akkor videóüzenetben reagált, állítva, hogy minden kapcsolata kétoldalú beleegyezésen alapult. A legutóbbi állítás szerint azonban Brand részegen, egy üveg vodkával a kezében mutatkozott be a stáb előtt, majd a 2010-ben forgatott Arthur című film forgatásán egy nőt követett a mosdóba, ahol zaklatta őt, miközben egy stábtag őrködött az ajtónál.

Brand ügyvédei szerint a színész nem lehetett részeg az állított események idején, mivel a forgatás során játszott karakter miatt ihatott csak alkoholt, és maga Brand már nyolc éve tiszta életet él. A színész továbbra is minden vádat tagad, és úgy tűnik, a botrány még korántsem ért véget.

Hódi Pamela

Hódi Pamela, az ismert médiaszemélyiség, megosztotta követőivel, hogy ő és férje hogyan állnak a Valentin-nap és a házassági évfordulójuk megünnepléséhez. Pamela a közösségi médiában tett bejegyzésében elárulta, hogy idén sem ünnepelték meg különösebben a Valentin-napot, sőt, a házassági évfordulójukat is elfelejtették.

A bejegyzésében Pamela elsősorban arról írt, hogy a farsangi szezon milyen aggodalmakat és stresszt jelent számára mint anyának, különösen a gyerekei jelmezeinek kiválasztása miatt. Ezt követően pedig arra is kitért, hogy a kisebbik gyermekük betegsége miatt nem tudtak részt venni a farsangi ünnepségeken.

A Valentin-nappal kapcsolatban Pamela őszintén bevallotta:

„Elfogadom, hogy mások számára fontos lehet, de nekünk valahogy sosem volt kiemelt jelentősége” – mondta. Hozzátette, hogy a januári házassági évfordulójukat is csak délután jutott eszükbe, ami rávilágít arra, hogy számukra a napi szeretet és törődés fontosabb, mint az ilyen jeles napokon való megemlékezés.

„Ezek után szerintem egyértelmű, hogy simán átszeretgetjük egymást ezen a napon is. Nem tudom, ez rossz-e vagy sem, de azért legalább a következő házassági fordulónkra illene valamit alkotnunk" – zárta gondolatait Pamela. 

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)