Justin Bieber modell feleségének márkája egy új, különös termékkel rukkolt elő.

Hailey Bieber, akinek lánykori neve Hailey Rhode Baldwin még 2022-ben indította el saját bőrápolási márkáját, a Rhode-ot, amit pár nappal az elstartolás után már be is perelt a Rhode nevű divatmárka védjegybitorlás miatt. Akkor a divatmárka jogi csapata azt állítja, hogy Bieber 2018-ban megpróbálta megvásárolni a védjegyüket, tehát a Rhode nevet, ám ők elutasították a híresség ajánlatát, a modell azonban ennek ellenére ezen a néven indította el a márkáját.

A két évvel ezelőtti botrány már lecsengett, azóta pedig számos sikert tudhat magáénak Hailey Bieber márkája. Most viszont a Rhode egy olyan új termékkel rukkolt elő, amit sokan megmosolyogtak.

A Rhode olyan telefontokokat dobott piacra, ami segít abban a hölgyeknek, hogy ne vesszen el táskájukban a szájfényük. A modell márkájával fémjelzett kiegészítőn kialakítottak egy olyan rést, amibe pont beleillik a cég által gyártott szájfény tubusa. A kommentelők egy része szerint nagyon felesleges és csúnya az új „találmány” és sokan gúnyt űztek a telefontokból.

A rajongóknak azonban elnyerte a tetszését, ugyanis a Rhode honlapján látható, hogy már ki is fogyott a készletből a gyártó, akkora sikere volt a terméknek. Az aki szeretne beszerezni ilyen telefontokot, annak nagyjából 12 600 forintot kell fizetnie érte és ki kell várnia, amíg újabb darabokat készítenek, ugyanis jelenleg csak várólistára lehet jelentkezni.

(Fotó: Hailey Bieber. Foót: GettyImages)