Katalin hercegné, aki nemrégiben került ki a kórházból egy sikeres hasi műtét után, megható fogadtatásban részesült gyermekeitől, akik kézzel készített üdvözlőkártyákkal lepték meg.

Miután Katalin hercegné kikerült a kórházból egy friss műtét után, a gyerekei olyan fogadtatást csináltak neki, hogy még a szomszédok is megirigyelhetnék. György, Sarolta, és Lajos nem spóroltak a kreativitással: kézzel írt lapok, saját készítésű transzparensek, és persze az elmaradhatatlan apró, de annál személyesebb ajándékok.

Annyira édesek voltak, alig hittem a szememnek, amikor megláttam, mit készítettek

– mondta Katalin, miközben még mindig könnyek gyűltek a szemében.

A királyi család egyik tagja, aki névtelenséget kért, így mesélt: „Tényleg nem volt egyszerű időszak ez nekünk, de amikor látjuk, hogy a gyerekek ilyen szeretetteljesen állnak össze, az mindent megér.” És bár a palota hivatalosan nem kommentál ilyesmit, a család közeli források szerint mindenki nagyon várta már, hogy Katalin végre hazaérjen.

Vilmos herceg is megszólalt az ügyben egy nemrégiben tartott jótékonysági eseményen: „Hálás vagyok minden támogatásért, amit feleségem és apám kapott az elmúlt hetekben. Tudniuk kell, ez rengeteget jelent nekünk.” A herceg még hozzátette, hogy a sok kórházi látogatás után jó volt kicsit kiszakadni és egy másik fontos ügy mellett is állást foglalni.

A hercegné gyógyulása jól halad, és bár a kórházi ágyból a királyi otthon melegébe való visszatérés mindig nagy változás, úgy tűnik, a családi szeretet és a gyerekek lelkesedése minden akadályt legyőz.

Ezek a kis meglepetések, amiket a gyerekek készítettek, igazán felvidítottak

– mondta Katalin, aki már most kezdi újraélni a mindennapok örömeit.

(Borítókép: Katalin hercegné. Fotó: Getty Images)