Válása után sokáig csak negatív cikkekben tűnt fel az énekesnő, de a négy fal között boldogabb, mint valaha.

Tóth Gabi

A tavalyi nyáron bombaként robban a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették válásukat. A történtek óta márt mind a két félre rátalált a szerelem és most az énekesnő a TV2 kamerái előtt is megmutatta, hogyan éli mindennapjait új párjával.

Tóth Gabi mostanáig nem mutatott sokat új párkapcsolatából, eddig azt sem lehetett tudni, hogy összeköltözött-e a táncossal, most viszont a felvételeken még azt is megnézhetjük, hogyan tanítja Papp Máté Bence táncolni az énekesnő Hannarózát és arra is választ kapunk, hogy a kislány apukájával vagy anyukájával él-e egy fedél alatt.

Gelencsér Tímea

Az egykori szépségkirálynő a TV2 reggeli műsorában mesélt arról a havas kalandjáról, amit a franciaországi hegyekben töltött. Miközben utazásáról mesélt elárulta, hogy egy év után úgy döntöttek párjával, hogy összeköltöznek. 

Azonban Gelencsér Tímea nem csak párkapcsolatának magasabb szintre lépése miatt örülhetett 30. születésnapján, hanem annak is, hogy családja új taggal bővül.

Nagynéni lettem

– jelentette ki boldogan Gelencsér Tímea, ugyanis a sztár testvére egy gyönyörű csöppségnek adott életet. 

Békefi Viktória

A színésznő és Feng Ya Ou Valentin-napi pillanataiba a TV2 stábja is betekintést nyerhetett. A pár nyolc hónapos kislányuk mellett is próbál időt szakítani a romantikára és most először tudtak elutazni. Szerencséjükre kislányuk, Liza nyugodt baba és minden éjszakát végigalszik, így nem okozott számára sem problémát az utazás.

Ya Ou arról nyilatkozott, Liza születése óta sem érzi magát elhanyagolva, sőt kapcsolatuk így vált teljessé, sőt a sztárpár most egy nagy, Tisza-parti lakodalomra is készül a szűkkörű polgári esküvő után.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter)